Wie is de mol 2021 – Aflevering 6

wie is de mol

Wat een mooie aflevering weer van Wie is de Mol 2021! De 4 kandidaten en 1 mol deden in totaal 3 opdrachten waaronder een opdracht in een verlaten gevangenis! Er ging deze aflevering niemand naar huis, maar heb ik wel een aantal hints/tips naar de mol.

De wie is de mol serie artikelen die ik dit jaar weer wil gaan schrijven, gaan er een klein beetje anders uitzien als andere jaren. Geen complete terugblik meer op de aflevering, want iedereen kan de aflevering natuurlijk kijken, maar een lijst met hints en dingen die mij opvielen. Ook wil ik wat feitjes gaan noteren, bijvoorbeeld wie de penningmeester is, wie jokers of vrijstellingen hebben etc.

Wie is de mol 2021 – aflevering 6

Naam aflevering: wegstoppen

Penningmeester: Splinter is penningmeester.

Afvaller: niemand

Jokers: splinter heeft 2 jokers, renee, rocky en charlotte hebben 1 joker. Charlotte zet joker in, rocky zet ook een joker in.

Hints


Rocky wil als eerste uit de bus, die stopt bij halte 2. Ze houdt wel veel informatie geheim wat op het bord stond. Splinter stapt uit bij de 3e halte en kiest een joker. Renee kiest voor joker voor rocky en charlotte. Marije kiest voor het vraagteken en dus -€350 in de pot. Ze krijgt wel een lijst met info wat er op de vorige borden stond. Helaas moet ze bij de volgende halte blijven staan.
Bij de 1e opdracht is maar 650 euro verdiend voor de pot.

Bij de 2e opdracht lukt het marije niet om te ontsnappen uit de cel. Daardoor is er geen geld verdiend.

Marije valt als 1e af bij de 3e opdracht. Charlotte valt als 2e af. Daarna valt rocky af. Splinter en renee blijven over. Renee wint het spel door splinter uit te schakelen. Ze verdienen 750 euro voor de pot. Renee kiest voor marije en charlotte, die 3 hoeven daardoor niet hun scherm te zien.

Wie ik verdenk na deze aflevering; Charlotte en Rocky. Al vind ik Marije ook nog steeds erg verdacht!

Wie verdenk jij na het zien van de 6e aflevering?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.