Wie is de mol 2021 – Aflevering 5

wie is de mol

Wat een mooie aflevering weer van Wie is de Mol 2021! De 5 kandidaten en 1 mol deden in totaal 3 opdrachten waaronder een hele toffe opdracht in het bos met prachtige rotsen! Helaas moest er weer iemand afvallen, maar heb ik wel een aantal hints/tips naar de mol.

De wie is de mol serie artikelen die ik dit jaar weer wil gaan schrijven, gaan er een klein beetje anders uitzien als andere jaren. Geen complete terugblik meer op de aflevering, want iedereen kan de aflevering natuurlijk kijken, maar een lijst met hints en dingen die mij opvielen. Ook wil ik wat feitjes gaan noteren, bijvoorbeeld wie de penningmeester is, wie jokers of vrijstellingen hebben etc.

Wie is de mol 2021 – aflevering 5

Naam aflevering: tot drie tellen

Penningmeester: Splinter is penningmeester.

Afvaller: Joshua is de afvaller

Jokers: charlotte, marije en rocky hebben een vrijstelling verdiend.

Hints

Bij de 1e opdracht zijn Joshua en Charlotte of heel slecht in raden en tekenen, of er is een mol onder hun. De teken/schilder kunsten van de anderen is ook niet veel goeds. Er is die opdracht helemaal niks verdiend (er waren 5 zinnen en dus 5 kansen).

De 2e opdracht wat eigenlijk meer een vraag is haalt het nodige geld uit de pot. Splinter 600 euro, Joshua 500 euro, Renee 1000 euro. Charlotte, marije en rocky komen samen bij rik, zij hebben alle 3 voor 5000 euro geboden voor de informatie. Ze vormen nu samen een team en krijgen alle 3 de voorkennis.

Groep met voorkennis maakt als eerst de 1e wagon open, ook de andere groep lukt dat. Groep van Joshua laat postzak vallen, terwijl de groep van charlotte de vrijstellingen pakken. En ook nog 750 euro voor de pot verdienen. Helaas drukt de groep wel te laat op de tablet waar het geld aftelt anders hadden ze 850 euro gehad.

Wat mij vooral opviel is als we naar alle afleveringen kijken en het verdiende geld per persoon, dat Charlotte nog geen geld heeft verdiend.

Wie ik verdenk na deze aflevering; Charlotte en Rocky.

Wie verdenk jij na het zien van de 5e aflevering?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.