Wie is de mol 2021 – Aflevering 4

wie is de mol

Wat een mooie aflevering weer van Wie is de Mol 2021! De 6 kandidaten en 1 mol deden in totaal 3 opdrachten waaronder een hele toffe opdracht in het water met kokers! Helaas moest er weer iemand afvallen, maar heb ik wel een aantal hints/tips naar de mol.

De wie is de mol serie artikelen die ik dit jaar weer wil gaan schrijven, gaan er een klein beetje anders uitzien als andere jaren. Geen complete terugblik meer op de aflevering, want iedereen kan de aflevering natuurlijk kijken, maar een lijst met hints en dingen die mij opvielen. Ook wil ik wat feitjes gaan noteren, bijvoorbeeld wie de penningmeester is, wie jokers of vrijstellingen hebben etc.

Wie is de mol 2021 – aflevering 4

Naam aflevering: voor het zeggen

Penningmeester: Splinter is penningmeester.

Afvaller: Laksmi

Jokers: Renee zet joker in tijdens de test.

Hints


Marije wilde bij de fotos wel heel makkelijk en snel een extra bord omdraaien, terwijl dat geld kost.

De titel aflevering kan een verwijzing zijn naar Joshua die het voor het zeggen had bij de laatste opdracht met de kokers. Dat was een goede positie die veel bepaalde voor het gewonnen bedrag.

Als we het dan toch over de titel aflevering hebben kan er namelijk nog iemand verdacht zijn. Splinter had deze aflevering ook 2x een hele belangrijke rol. Hij had het namelijk voor het zeggen en moest zelfs naast Rik gaan staan voor het beslissen van de foto opdracht.

Bij de laatste opdracht in het water leek het alsof Renee bijna niks aan het doen was. Kan natuurlijk met de montage te maken hebben, maar het kan ook zijn dat ze inderdaad vrij weinig deed.

Wie ik verdenk na deze aflevering; Joshua en Splinter.

Wie verdenk jij na het zien van de 4e aflevering?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.