Wie is de mol 2021 – Aflevering 3

wie is de mol

Wat een mooie aflevering weer van Wie is de Mol 2021! De 7 kandidaten en 1 mol deden in totaal 3 opdrachten waaronder een hele toffe opdracht in de grotten! Helaas moest er weer iemand afvallen, maar heb ik wel een aantal hints/tips naar de mol.

De wie is de mol serie artikelen die ik dit jaar weer wil gaan schrijven, gaan er een klein beetje anders uitzien als andere jaren. Geen complete terugblik meer op de aflevering, want iedereen kan de aflevering natuurlijk kijken, maar een lijst met hints en dingen die mij opvielen. Ook wil ik wat feitjes gaan noteren, bijvoorbeeld wie de penningmeester is, wie jokers of vrijstellingen hebben etc.

Wie is de mol 2021 – aflevering 3

Naam aflevering: ‘vanaf hangen’

Penningmeester: Splinter is na stemming nieuwe penningmeester.

Afvaller: Florentijn

Jokers: charlotte 2 jokers, renee 2 jokers. Marije 1 joker, laksmi 1 joker, florentijn 2 jokers, splinter 1 joker, rocky 2 jokers.

(Marije zet joker in, florentijn en rocky zetten beide 2 jokers in, splinter zet joker in, charlotte zet 1 joker in, renee zet 1 joker in tijdens de test.

Hints

De titel afleveren, vanaf hangen, 4 kandidaten hingen letterlijk ergens vanaf (namelijk van een grote flat), zou het een hint zijn dat de mol tussen die groep zit?

Of slaat de titel op de groep die de grotten in ging, en hing het van hun antwoorden/informatie af?

Dan even terug naar de aller eerste opdracht van deze aflevering. Wat daar heel erg opviel is dat Joshua en Splinter beide de meeste antwoorden hadden gelogen.

Deze aflevering vind ik vooral Renee en Joshua het meest verdacht.

Wie verdenk jij na het zien van de 3e aflevering?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.