Wie is de mol 2021 – Aflevering 2

wie is de mol

Wat een mooie aflevering weer van Wie is de Mol 2021! De 8 kandidaten en 1 mol deden in totaal 3 opdrachten waaronder een hele toffe laseropdracht. Helaas moest er weer iemand afvallen, maar heb ik wel een aantal hints/tips naar de mol.

De wie is de mol serie artikelen die ik dit jaar weer wil gaan schrijven, gaan er een klein beetje anders uitzien als andere jaren. Geen complete terugblik meer op de aflevering, want iedereen kan de aflevering natuurlijk kijken, maar een lijst met hints en dingen die mij opvielen. Ook wil ik wat feitjes gaan noteren, bijvoorbeeld wie de penningmeester is, wie jokers of vrijstellingen hebben etc.

Wie is de mol 2021 – aflevering 2

Naam aflevering: Voorbeeld

Penningmeester: Erik
Omdat Erik aan het eind van de aflevering naar huis moet heeft hij de pot aan Splinter gegeven.

Afvaller: Erik de Zwart

Jokers: Joshua vind 1 joker bij de ballerina opdracht, maar helaas wordt hij afgeschoten. Hierdoor zijn er aan het einde van deze aflevering geen jokers meer in het spel.

Hints

Misschien is het iets te ver gezocht, maar de titelaflevering ‘voorbeeld’ kan wijzen naar Renee. In de leader zie je haar namelijk als enige van de kandidaten voor een beeld staan.

Ook in deze aflevering zien we weer een schaduw voorbij komen. Maar van wie?

Florentijn had een zeer beslissende rol bij de 3e opdracht met de vrachtwagens. Perfecte positie voor de mol. Maar ook de 4 kandidaten die op verkenning gingen zou een perfecte plek zijn voor de mol.

Bij de 1e opdracht met de rondleiding ging er iets mis met de porto’s van Joshua. Florentijn hoorde alles wat Joshua zei, terwijl die dat niet liet weten. Beide zijn hierin zeker verdacht.

Deze aflevering vind ik vooral Florentijn, Renee en Rocky het meest verdacht.

Wie verdenk jij na het zien van de 2e aflevering?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Wie is de mol 2021 – Aflevering 2

Comments are closed.