Wie is de mol 2021 – Aflevering 1

wie is de mol

Wat een mooie eerste aflevering van Wie is de Mol 2021! De 9 kandidaten en 1 mol deden in totaal 3 opdrachten waaronder een hele toffe laseropdracht. Helaas moest er al gelijk iemand afvallen, maar heb ik wel een aantal hints/tips naar de mol.

De wie is de mol serie artikelen die ik dit jaar weer wil gaan schrijven, gaan er een klein beetje anders uitzien als andere jaren. Geen complete terugblik meer op de aflevering, want iedereen kan de aflevering natuurlijk kijken, maar een lijst met hints en dingen die mij opvielen. Ook wil ik wat feitjes gaan noteren, bijvoorbeeld wie de penningmeester is, wie jokers of vrijstellingen hebben etc.

Wie is de mol 2021 – aflevering 1

Naam aflevering: Gelijk

Penningmeester: Erik
Laksmi had heel graag penningmeester willen zijn, ook Splinter deed een gooi hiervoor.

Afvaller: Remco Veldhuis

Jokers: Marije, Rocky en Renee ‘kopen’ een joker bij de 1e opdracht. Alle 3 zetten zij hun joker in tijdens de test. Hierdoor zijn er aan het einde van deze aflevering geen jokers meer in het spel.

Hints

Aan het einde van opdracht 1 zegt Rick ‘ Mede dankzij jullie’ hiermee bedoelde hij de 7 kandidaten die bij de mol een nep joker kochten. Zou hij hiermee bedoelen dat Renee, Rocky of Marije de mol is?

Rocky schoot Remco af tijdens de lasergame opdracht.

Florentijn tekende in zijn molboekje de strippersonnage Krtek wat mol in her Tsjechisch betekend.

Verder viel mij op dat in het begin heel duidelijk en redelijk lang een vlinder in beeld was.

Wie verdenk jij na het zien van de 1e aflevering?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.