Wie is de mol 2019 | aflevering 5

wie is de mol

Daar zat ik dan, weer klaar voor een nieuwe aflevering van Wie is de mol 2019. Aflevering 5 inmiddels en met nog maar 6 kandidaten en 1 mol in het spel. En weer 1 kandidaat die de aflevering moet verlaten. Wie dat is, dat bewaar ik nog even voor verder in het artikel maar er is deze aflevering veel geld verdiend! Was de mol toe aan een pauze of snipperdag? En wie is mijn mol?

Het was één van die afleveringen waarbij ik niet heel veel hints kon vinden. Elk seizoen komen ze wel voorbij, afleveringen waar ineens heel veel geld verdiend wordt (vergeleken met de andere afleveringen). Daarom dit keer een kleine samenvatting van de aflevering. Robert moest naar huis deze aflevering.

Titel aflevering 5: verblindend

1e opdracht | Straatbeeld
Merel en Robert hebben als eerste een puzzelstukje. En ook de 2e puzzelstuk wordt door hun al heel snel gevonden. Daarna volgen Niels, Jamie en Sinan ook al snel met een puzzelstuk. Sarah en Rick paul vinden ook een puzzelstuk maar twijfelen of die van hun is (maar nemen hem uiteindelijk wel mee!). Merel en Robert vinden ook hun 3e puzzelstuk. (wat snel zeg!!). Sarah en Rick paul vinden ook alle 3 de puzzelstukjes. Gelukkig vinden ook Niels, Jamie en Sinan het 3e puzzelstukje en zij hebben de foto compleet gemaakt. Er wordt 1800euro verdiend.

2e opdracht | Parkeergeld
Merel, Robert en Sarah staan boven op een steiger om woorden te gaan maken. Hoe langer het woord hoe meer geld er verdiend kan worden. De rest van de kandidaten stonden beneden en deden of de letters op de auto’s of reden in de auto’s het speelveld op. De belangrijkste plek hierbij was uiteraard de steiger waar de woorden gevormd moesten worden. Aangezien Robert het spel moest verlaten zijn hierbij Sarah en Merel extra verdacht.

3e opdracht | Sleutelhanger
Sinan besluit om niet te gaan abseilen en zegt dat het door zijn gewicht komt.
Sarah en Jamie gaan als eerste de waterval in abseilen. Daarna volgen Merel en Robert, bij Robert gaat het helaas niet helemaal goed. Merel, Sinan en Sarah hebben het eerste kistje open en hebben geld verdiend. Niels gaat naar beneden zonder de kokers te controleren. De andere groep lukt het helaas niet om de kluis te openen.

Wie verdenk jij als mol?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.