Wie is de mol 2019 | aflevering 3

wie is de mol

In aflevering 2 hebben we kunnen zien dat Evi naar huis moest maar hoe verliep aflevering 3 van afgelopen zaterdag? Welke opdrachten hebben de kandidaten gespeeld, is er geld verdiend en wie moest naar huis? Ik praat je helemaal bij en ben benieuwd wie jij na het lezen verdenkt! Wie is de mol 2019 aflevering 3 ging als volgt….

Het einde van de aflevering vond ik een beetje jammer. We zien de kandidaten de test maken op het dak van verschillende gebouwen en er kleuren na het maken van de test verschillende lampen groen. Maar er wordt er 1 rood. Maar van wie? Het volgende beeld dat we zien is de groep die door is (zonder Nikkie en Robert) in een ruimte zitten bij een lift. De lift deur gaat open en de groep wordt wild. En dan stopt het. Wat wel opvallend was is dat er 9 drankjes op tafel staan, zou het kunnen betekenen dat er geen afvaller is deze aflevering? We zien het pas aankomende zaterdag.

Aflevering 3 – Niet gered

Na de eerste opdracht werd het penningmeesterschap besproken. Sarah wilde graag penningmeester worden omdat ze Nikkie niet helemaal vertrouwd. Uiteindelijk werd Sarah de nieuwe penningmeester al wist ze niet zo goed of het iets voor haar is. Na de 2e opdracht besloot Merel om haar joker open te breken, zij treft daar een groene vrijstelling in! Ook Niels maakt hem open maar hij vind niets in de joker.

Opdracht 1: Vlag uithangen
Kleding verzamelen uit de kleren van de vlag van Colombia, om ze vervolgens op volgorde op de waslijn door de wijk op te hangen. Nikkie doet weer eens helemaal niets. Er werd hoe dan ook flink gemold want er klopte ineens niets meer van de volgorde van de kleuren. Jamie en Evelien moesten een schatting maken van wat de groep voor elkaar zouden krijgen. Zij kozen voor minder dan 6 lijnen en de groep had alle 9 lijnen vol kunnen maken. Er werd dus geen geld verdiend!

Opdracht 2: Stapelgek
De groep moest kiezen tussen een joker voor 1 iemand of 2000 euro uit de pot. Het lukt ze om binnen 2 minuten iemand aan te wijzen namelijk Niels. Niels kreeg 1 joker. De rest van de groep moet het spel Jenga gaan spelen voor Jokers.
Robert speelde een joker bij elkaar. Nikkie liet hem helaas vallen waardoor Sarah ook een joker kreeg. Jamie liet zijn toren ook vallen waardoor hij geen joker meer kreeg. Evelien speelde 3 jokers bij elkaar.

Opdracht 3: Op treden
De groep moest een 3D puzzel naar de andere kant van het parcour brengen. Daarvoor moesten ze eerst kiezen of ze dit in 30 minuten zouden halen (en 2500 euro konden krijgen) of in 45 minuten (en 1500euro konden krijgen). Ze kozen voor 45 minuten en ondanks alles waren ze al met 26 minuten klaar. 1500 euro verdiend

Wat mij verder nog opviel


Bij opdracht 2 gunde Sinan, Robert een joker.
Bij de 3e opdracht bleef Nikkie (zei ze zelf) 20 minuten aan de stangen lopen trekken, zonder succes. Iemand die wel een stang eruit kreeg heeft de stang buiten in de bosjes gegooid, wie dat deed weten we alleen nog niet.

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.