Wie is de mol 2019 | aflevering 2

wie is de mol

In de vorige aflevering ging er niemand naar huis, maar hoe zit dat in deze nieuwe aflevering? In aflevering 2 van Wie is de mol 2019 gaan we samen op zoek naar de mol. Wie deed er verdacht, wie moest deze aflevering naar huis, hoeveel geld is er verdiend en wie verdenk ik? Dit was aflevering 2….

In de reclames die de afgelopen week voorbij kwamen konden we al zien dat er een opdracht aan zat te komen met lasers. Hier keek ik onwijs naar uit en ik was ook erg benieuwd hoe de groep het zou gaan doen. Deze aflevering hebben 3 kandidaten de test het minst goed gemaakt en daardoor telt degene die het langst over de test heeft gedaan een rood scherm. Dat werd Evi, zij moest aflevering 2 verlaten en de groep blijft achter met 9 personen. Maar wat viel er deze aflevering op bij Wie is de mol 2019?

Aflevering 2 – Uitgerekend

De aflevering start met heel opvallend een graffiti tekening van een aap? Of ander beest.

Opdracht 1: Ver tellen
Nikkie en Rick paul gaan samen de steiger op. De andere kandidaten gaan vragen beantwoorden. Het is de bedoeling dat de antwoorden van de vragen naar Nikkie en Rick paul doorgespeeld worden en zij vertellen waar de schijf heen getrokken moet worden voor het juiste antwoord. Er werd flink ver telt door onder andere Robert. Hint naar de mol?

Opdracht 2: Uit stralen
De laseropdracht! Sinan is als eerste en raakt net nadat hij zijn briefje had gepakt een laser. Na hem volgt Merel, zij gaat best snel en pakt al snel 150euro. En ook pakt ze haar 2e briefje en haalt totaal 250 euro op. Daarna volgt Niels en is echt al heel snel af. Nikkie mag daarna en pakt al snel het eerste geld. Ze pakt ook haar 2e briefje maar die valt, gelukkig kan ze hem pakken en helaas net voor het einde raakt ze een laser. Sarah mag daarna en ziet haar bordje niet liggen. Ze pakt haar bordje in plaats van het geld en valt daarna heel apart in de laser. Evelien wordt daarna ook geraakt door een laser. Rick paul komt gelukkig wel binnen met geld (50 euro). Robert pakt ook geld en gaat daarna ook gelijk terug (hij komt terug met 125euro). Evi mag als laatste en pakt haar beide geld blaadjes, ze laat wel de 100 euro op de grond liggen. Ze komt wel binnen met geld (wat ook heel raar is want ze haalt best veel blaadjes tevoorschijn).

Opdracht 3: wachtkamer
Niels, Jamie en sarah kozen voor 250euro voor de pot.
Merel, Robert en Sinan kozen voor een joker.
Nikkie, Evelien, Evi en Rick paul bleven zitten en zorgde ervoor dat er 1000 euro uit de pot ging.

Wat mij opviel


Bij de 2e opdracht dat Nikkie het de hele tijd super goed deed en vervolgens net voor de finish ineens afraakt. Ook Sarah die het naambordje pakt in plaats van het geld en daarna gelijk af is omdat ze weg rent. Ook lag er 100 euro op de grond, wie heeft zijn of haar geld onderweg verloren?
Sinan kiest al snel voor het openmaken van de joker. Helaas zit er niets in de joker. Robert wil het niet op het spel zetten en maakt hem niet open. Merel gaat erover na denken. Wat mij sowieso opviel van de laatste opdracht is de 4 die tot het laatst bleven zitten.

Wie ik verdenk; Nikkie – Niels

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Wie is de mol 2019 | aflevering 2

Comments are closed.