Wie is de mol 2018 aflevering 3

wie is de mol 2018

En toen ging Bella naar huis. Ik had al zo’n voorgevoel tijdens het kijken van de aflevering. In aflevering 2 was Jean-Marc namelijk erg veel aan het woord, en hetzelfde gebeurde deze aflevering met Bella. En mijn voorgevoel klopte, Bella moest naar huis, en mijn mollen Loes en Olcay zitten nog in het spel. Maar Olcay deed deze aflevering wel hele rare dingen, dus daarom mijn verdenkingen en hints!

Ik wil mijn molblog een klein beetje aanpassen. Ik wil namelijk niet een soort recap schrijven, maar gewoon al mijn verdenkingen en hints met jullie delen. Daarom schrijf ik hieronder alle verdachte dingen en punten die mij opvielen op. Daarbij wil ik de volgende molblog een soort kleine terugblik op de afgelopen afleveringen schrijven, want er zijn er dan toch al een aantal naar huis. De afleveringen dan terug kijken geeft zo’n ander beeld gelijk! Dit doe ik al jaren, en misschien dat ik daardoor bepaalde personen ook wel verdenk.

Wie is de mol aflevering 3

Wat mij gelijk opvalt is dat er veel schapen en honden in beeld komen. Was dat in aflevering 2 nog veel vrouwen beelden, viel mij dit wel echt op in deze aflevering. Oke wat mij daarna nog opviel is dat Georgie echt een prachtige land is, wat een mooie beelden worden er laten zien zeg.
Er werden deze aflevering 3 opdrachten gespeeld. Kwestie van vertrouwen staat wel echt centraal deze aflevering, gezien ze bij bepaalde opdrachten maar moeten aannemen dat wat de andere personen zeggen waar is. En in wie is de mol kun je eigenlijk niemand vertrouwen.

De verdenkingen en hints

– Olcay wil graag de penningmeester zijn. Stine wilde later eigenlijk ook wel, maar niemand ging in op het aanbod van Stine. Olcay zou de toekomstige pot gaan beheren.
– Stine wilde bij de auto opdracht gelijk voor de 2x gaan.
– Olcay kiest voor het hoogste bedrag, namelijk de 750euro
– De auto van Olcay gaat weg, en gelijk erachter aan gaat Stine. Dat terwijl er was afgesproken dat de auto’s om de minuut na elkaar zouden vertrekken.
– Olcay vindt de zwarte vrijstelling.
– En Olcay geeft de zwarte vrijstelling weg aan Stine. Waarom zou je dat doen als je niet de mol bent?
– De auto van Jan en Stine komt kreupel over de finish (misschien een hint naar de titel?)
– Of wijst de titel naar het feit dat er heel lang geen geld in de pot zat wat verwijst naar de penningmeester? -> olcay?

Hoe dan ook kunnen zowel Olcay als Loes mij niet overtuigen dat ze niet de mol zijn. Dus beiden blijven ook deze week nog samen op mijn lijstje staan. Volgende week ga ik eens rustig op mijn gemak alle afleveringen achter elkaar terug kijken, en dan vooral letten op iedereen die er nu nog in zitten. Eens zien of ik dan andere dingen tegen kom.

Titel: Kreupelstraat
De pot: 810 euro
Mijn mol: Olcay of Loes
Afvaller: Bella

Kijk ook nog even de andere molblogs terug:
1. Aflevering 1
2. Aflevering 2

 

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Wie is de mol 2018 aflevering 3

  1. Leuk was deze aflevering weer! Olcay vind ik ook wel apart, bijna te aardig en behulpzaam! En dol op suiker zag ik 😉
    Ik ga meer op Stine letten nu… en Loes!

Comments are closed.