Wie is de mol 2017 aflevering 8

De laatste aflevering voor de spannende finale afleveringen, wie is de mol 2017 aflevering 8. Raam taal, of laat maar zoals de titel van deze week heet. De aflevering was wel ineens abrupt afgelopen, en we hebben geen afvaller gezien. Wist ik eerdere afleveringen nog precies wie mijn mol is, begin ik nu toch lichtelijk te twijfelen aan het hele programma.

Daar zat ik dan, zoals elke week met mijn notitieboekje op schoot klaar voor de nieuwe aflevering. Begon alles nog heel spannend, werd het alsmaar verwarrender. Sanne die toegeeft dat ze al 2 afleveringen vol op Jochem zit, Jochem die toegeeft dat hij al een tijd op Diederik zit. En dan heb je Diederik en Thomas nog die onafscheidelijk zijn qua slaapplek. Ze hebben al een bontje sinds de eerste afleveringen. Wat is er aan de hand, en waarom lijkt het nu ineens alsof iedereen de mol is?

Wie is de mol 2017 aflevering 8

Verwarring allom! Jeetje wat is iedereen verdacht ineens, en ik begin zelfs een beetje te twijfelen of Diederik wel echt de mol is. Maar ik blijf gewoon in mijn tunnel zitten, want daar zat ik al voordat het seizoen begon. Nadat ik het radiofragment heb gehoord op de radio (ergens in augustus/september), wist ik zeker dat Diederik de mol moest zijn. De kandidaten waren nog niet eens bekent, en er wordt zo’n fragment afgespeeld op de radio, dat kan geen toeval zijn. Hieronder een korte verdenkingen lijst van deze aflevering. Hij is wat korter dan normaal, want ik vond alles verdacht.

– Diederik wil in de leesrichting de letters leggen
– Sanne legt alles in spiegelbeeld (dus van z naar a)
– Diederik en thomas willen perse samen op een kamer
– Bij Sanne en thomas ontbreekt bij de 2e opdracht ineens een foto
– Sanne en Jochem hebben een apart gesprek over wie de mol kan zijn
– Bij de opdracht om de vrijstelling ziet Thomas – Sanne. Jochem ziet Thomas en Diederik, en Jochem wint de vrijstelling.
– Titel is in spiegelbeeld / Raam taal = Laat maar
– Thomas zit op Sanne en Jochem bij de test
– Sanne zit op Jochem bij de test
– Jochem zit op Diederik bij de test
– Diederik zit op Jochem maar vinkt wel een vrouw aan als mol
– Jochem zegt bij de eerste opdracht ‘Laat maar’ omdat hij moe is.
– Geen afvaller deze aflevering

Volgende week (aanstaande zaterdag) begint de aflevering met wie de afvaller is van deze aflevering. Wie zouden er volgens jou door gaan naar de finale. 1 finalist weten we al en dat is Jochem. Maar welke 2 spelers volgen hem naar de finale toe, en wie gaat er naar huis? Zelf hoop ik heel erg dat Thomas naar huis gaat. Mijn mol is namelijk Diederik.

Volg: