wie is de mol 2017
Anders

Wie is de mol 2017 aflevering 7 – Hints!

Het is weer tijd voor een Wie is de mol 2017 update. Imanuelle moest helaas het veld ruimen, en dat vind ik oprecht heel erg jammer. Een mega fanatieke kandidaat, die ook nog eens heel geestig is om naar te kijken. Wat gebeurde er allemaal in Wie is de mol 2017 aflevering 7, mijn hints op een rij. En ben ik nou echt wel zeker van mijn mol?

En toen waren er nog maar 4 kandidaten over. Nouja 3 kandidaten en 1 mol, eigenlijk. Maar wie is nou eigenlijk die mol, en waarom lijkt iedereen de mol dit seizoen? Moet zeggen dat ik wel al vrij vroeg wist wie mijn mol zou zijn, maar nu we het einde naderen, begin ik toch te twijfelen. Zijn er niet gewoon 4 mollen? Of 2, als er dan toch nog mensen gaan afvallen? Ik weet het echt niet meer, en vind het behoorlijk verwarrend allemaal.

Wie is de mol 2017 aflevering 7

Dit keer schreef ik een stuk minder op papier, dan de vorige afleveringen. Laat ik zeggen dat ik eigenlijk alles gewoon heel verdacht vond, en ik nu begin te twijfelen of er geen 2 mollen zijn. Des al niet te min, schreef ik toch het een en ander op, wat ik graag met jullie deel.

– Thomas wordt penningmeester
– Diederik weet bij de eerste opdracht niet hoe de portofoon werkt.
– Jochem heeft de porto op een andere zender gezet en hoort niets
– Het is 1 grote chaos bij het portofoon verkeer
– Thomas steelt een joker van jochem
– Diederik verspreekt zich en zegt ‘Ach misschien zitten wij wel in een zeppelin’.
– Code 362 moest doorgegeven worden (en komt vaak een 3 naar voren de laatste afleveringen)
– Diederik en Imanuelle zitten in een luchtballen
– Thomas zegt dat hij de joker niet heeft aan tafel
– Thomas wil 2 minuten in het molboekje van Jochem kijken in ruil voor de joker
– Jochem zet de joker in tijdens de test
– Imanuelle en Jochem zitten vol op Diederik
– Diederik zit op Sanne
– Helaas ligt Imanuelle uit het speel.

Ik blijf Diederik als mol houden, maar jeetje wat zijn thomas en Jochem ook verdacht aan het doen. Is niet iedereen de mol opeens? Wie zal er de volgende aflevering afvallen, en wie worden de 3 kandidaten die de finale in gaan? Eigenlijk hoop ik dat Jochem of thomas naar huis gaan de volgende aflevering, dan wordt het misschien wat duidelijker wie de mol is.

3 thoughts on “Wie is de mol 2017 aflevering 7 – Hints!”

  1. Ah, zo leuk om te lezen! Bij ons in België is De Mol dit jaar nog maar enkele afleveringen ver, maar toch al zo verslavend. Echt een top programma. Ik ben nu ook best benieuwd geworden naar jullie reeks 🙂 En hoe meer seizoenen/afleveringen van De Mol, hoe beter 😉

    1. Ik zit echt vol op Diederik, maar vind nog steeds Thomas en Jochem verdachte dingen doen. Al is dat misschien om de aandacht af te leiden, en ons te laten denken dat zij de mol zijn.. 🙂

Comments are closed.