Wie is de mol 2017 aflevering 5 – Hints!

wie is de mol 2017

Dat was hem weer. Wie is de mol 2017 aflevering 5. We zijn op de helft, en dat betekend dat we steeds dichterbij een definitieve keuze moeten komen. Ik heb mijn keuze al gemaakt, maar om niet al te ver in de tunnelvisie te belanden, bekijk ik ook de andere kandidaten als eventuele mol. Al mijn hints op een rij van de 5e aflevering.

Deze aflevering leek het net of iedereen op een rust stand stond. In mijn ogen gebeurde er niet heel veel opvallende dingen. Het was vooral een hele mooie aflevering. Als ik kijk naar de namen die ik heb meest heb opgeschreven de afgelopen afleveringen zijn dat die van Jochem, Thomas en Diederik. Deze aflevering was het niet anders.

Wie is de mol 2017 aflevering 5

Wat mij opviel deze aflevering:
– Sanne zat de vorig aflevering volledig op Sigrid
– Diederik staat weer op de groepsfoto achter de andere kandidaten
– Het shirt van Diederik viel op. Een wolf in schaapskleren (maar dan net even iets anders)
– Sanne is een keer niet ergens bang voor, en vind schieten zelfs leuk
– Imanuelle heeft de vorige aflevering volledig op Diederik gestemd
– Thomas heeft enveloppe nummer 2. Hint naar tweeling?
– Jochem en Thomas moeten samen jokers maken
– Diederik heeft ze dat hoogstwaarschijnlijk ook zien doen (hij zat rechtop in bed)
– Diederik besluit om achter de wagens te lopen om de jokers beter te kunnen zien (vind er geen!)
– Diederik wil wel heel graag de foto opdracht doen
– Jochem besluit om er maar gewoon 1 te pakken (en pakt dus totaal fout!)
– Bij de foto opdracht is er 2000 euro verdiend
– En bij het schieten 600 euro
– Sanne zet bij de test op een man in
– Imanuele gaat weer voor Diederik
– Diederik zit op Jochem
– Jeroen zat op Sanne, Diederik en Jochem
-Jeroen moest helaas naar huis.

Nog steeds blijf ik er bij dat Diederik de mol is. Maar ik houd nog een oogje op Thomas en Jochem. Al vind ik dat Jochem gewoon te hard zijn best doet om dingen fout te doen, en zichzelf elke aflevering weer heel verdacht maakt. Volgende week zet ik weer alle hints van alle aflevering op een rij, om te kijken of er een duidelijk iemand naar voren komt.

Vraag: Wie is jou mol?

%d bloggers liken dit: