Wie is de mol 2017 aflevering 2 – hints!

wie is de mol 2017

Tijd voor een nieuwe blog. Afgelopen zaterdag hebben we de nieuwe aflevering kunnen zien, en die was weer reuze spannend. Wie is de mol 2017 aflevering 2 was een leuke, spannende, en aparte aflevering. Er kwamen bij mij veel hints naar boven, en die deel ik dan ook graag in dit artikel. Elke week deel ik mijn hints over de aflevering met jullie hier op mijn blog. Let’s  go!

Wat een heerlijke aflevering was dit zeg! Geweldig hoe Imanuelle op de kermis opdracht te keer ging. Ik heb echt flink zitten lachen. Maar verder was de aflevering ook heel mysterieus. Wat viel mij op, en wie is volgens mij de mol? Uiteraard deel ik dit artikel weer op het forum van Wie is de mol.

Wie is de mol 2017 aflevering 2

Wat mij op viel bij deze 2e aflevering:
– Diederik zet de portofoon uit tijdens de opdracht in de fabriek. Uuhm Hallo! Die heb je nodig om te communiceren.

– Jochem maakt de code niet af, en gaat verder naar een andere opdracht. Niet zo slim, want hiermee heb je geld laten liggen! Zonde, of super slim als je de mol bent.

– Shirt van Diederik viel me meteen weer op; Stop following me. Waarom zouden we je niet mogen volgen? Geheimen Diederik? Ben je misschien de mol?

– Art zegt iets over dat de mol deze aflevering een fanatieke kandidaat is. En Imanuelle is een hele fanatieke kandidaat. Zou zij de mol zijn?

– De kandidaten zien de grijpmachine met jokers en vrijstellingen niet. Hallo, hoe dichter op je neus wil je ze hebben!

– Tijdens de kermis opdracht, waarbij Sigrid af wordt geschoten, moet ze ineens lachen. Vreemd.

– Sanne die tijdens de kermis opdracht zegt;  Dat maakt de mol in je los…

Wat me nog meer opviel

Verder kwamen er weer vaak 3en in beeld, dat viel me de vorige aflevering al op, maar dit keer weer. Wat zou dat kunnen zijn, en waar zou dat op slaan? Verder kwamen er dit keer 2 zeehonden in beeld. Weer een verwijzing naar tweelingen. Het sterrenbeeld van Jochem en Jeroen is tweeling, en de betekenis van de naam Thomas is ook tweeling. En de titel van deze aflevering was meegaand. Wat zou dit betekenen? De kandidaten die ‘ontvoerd’ werden bij de fabriek? Waren ze meegaand, hoe was het juist de groep die in de rechtbank meegaand was. Bijna iedereen geloofde Diederik, terwijl ik op de bank zat van ‘Nou dat is echt 1 groot leugen’, het liegen ging hem wel heel makkelijk af!

Wie is voor mij de mol, en wie staat er op mijn verdachten lijstje? Heel simpel. Deze week heb ik er 2. Namelijk Diederik, en Imanuelle. Daarbij houd ik Sanne ook nog goed in de gaten, maar is voor mij nu niet zo verdacht als Diederik.

Wie verdenken jullie? En wat vonden jullie van deze 2e aflevering?

4 thoughts on “Wie is de mol 2017 aflevering 2 – hints!

  1. Ik denk echt niet dat Jochem of Imanuelle de Mol is. Ze zijn beiden te enthousiast en uitvoerig in beeld. De mol is meestal iets meer terug getrokken… Ik verdenk Sigrid en neem Diederik ook mee in mijn verdenkingen… Hoewel ik oprecht denk dat de mol in het groepje van 6 zat en niet bij die van 3 omdat dat geen goede positie is! 🙂

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: