What happend with me? Moet ik stoppen?

truitje van Primark

Wat is er met me aan de hand. Waar is mijn plezier en motivatie gebleven? Waarom schreef ik voor afgelopen maandag geen blog? Eerlijk gezegd weet ik het even niet meer. Ik geloof dat ik in een blogdip ben beland. Maar hoe kom ik hier uit?

Wat is er gebeurd in de afgelopen weken? Ik merkte al een verschil nadat ik terug kwam van vakantie. Het bloggen voelde anders, het voelde als ‘moeten’. Het plezier was langzaam aan het verdwijnen. En nu heeft het zijn diepte punt bereikt. En daar wil ik zo snel mogelijk uit. Stoppen met bloggen wil ik niet, maar lijkt op dit moment misschien wel het beste. Vrijdag wordt ik 24jaar, en daar had ik allemaal leuke ideetjes voor op mijn blog. En nu? Nu staan er artikelen ingepland die al een tijdje klaar zijn. Maar ook die houden een keertje op. 

Wat moet ik nu doen?

Schreef ik vorige week al dat ik mijn plezier terug moest vinden, moet ik dat nu nog steeds. Misschien dat jullie mij hierbij kunnen helpen? Aankomende maand wordt alweer de laatste maand op mijn werk. En ik ben al zo slecht in afscheid nemen. Correctie; ik heb er een hekel aan! Maar wat is nu wijsheid om te doen. Stoppen vind ik geen optie, want daar wordt ik sowieso geen haar beter van. Maar wat dan? Minder schrijven, andere onderwerpen, gastbloggers, wat is de oplossing? 

Ik heb werkelijk geen idee. Elke dag dat er geen artikel online komt vind ik onwijs zonde. Misschien heb jij wel eens een blogdip mee gemaakt en tips voor mij? Of wat zou jij in mijn plaats doen?

3 thoughts on “What happend with me? Moet ik stoppen?

  1. Ik heb er zo vaak een gehad. En dan verschijnt er gewoon even niks, pak ik de draad weer op wanneer ik wél zin heb. Gewoon niet te druk over maken. Je merkt vanzelf wel wanneer je weer zin hebt.

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: