Welke blogboeken ik kan aanraden!

Blog boek

Ik heb al zoveel blogboeken gelezen dat ik wel een beetje mijn favorieten heb. En die deel ik natuurlijk met alle liefde! Welke blogboeken zijn nou echt de moeite waard om te kopen en waar krijg je echt nuttige informatie?

Blogboeken, boeken waar de nodige informatie in staat over bloggen en dingen die erbij komen kijken. Laat ik nou zelf 5 boeken in de kast hebben liggen en ook 4 ebook over bloggen hebben gelezen. Als je een blogger bent die graag echt handige informatie en weetjes wilt krijgen over bloggen en alles wat erbij komt kijken ben je met dit artikel op het juiste adres!

Blogboeken – Welke zijn de moeite waard?

Blog boek
Iedere blogger komt op een bepaald moment op een punt waarin hij of zij meer informatie wilt over hoe bepaalde dingen gaan er hoe iets werkt. Voor die bloggers bestaan er blogboeken. Maar je kunt natuurlijk ook als beginner hier een heleboel ervaring en informatie uit halen. Zelfs ervaren bloggers weten niet alles en hebben soms de behoefte aan informatie. Speciaal daarvoor schreef ik ook een heel handig en compleet boek met tastbare handvaten. Welke boeken raad ik eigenlijk aan?

Speciaal voor iedere blogger die interesse heeft in een blogboek heb ik nu een speciale aanbieding. Ik bracht namelijk in Juni 2018 mijn eigen blogboek uit en daarom heb ik nu tijdelijk mijn boek in de aanbieding. De normaal prijs voor het boek is 15 euro maar hij is nu tot 29 juli voor 12,50 euro exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen 3,95 euro voor een papieren boek. De e-book versie kost 10euro en is tot 29 juli 7,50 euro.

Wil je het boek of e-book ontvangen stuur mij een mailtje op info@liefscarolien.nl met onderwerpen ‘bloggen doe ik zo!’. Maar je kunt het boek ook bestellen via de webshop op mijn blog. Klik bovenaan mijn website op Winkel waar je alle producten die op dit moment te koop zijn ziet. Betalen doe je eenvoudig zelf via online bankoverschrijving.

Zou jij een boek over bloggen kopen als daar waardevolle informatie in staat?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Welke blogboeken ik kan aanraden!

Comments are closed.