Welke apps ik gebruik op mijn mobiel?

welke apps ik gebruik

Mijn mobiel is niet weg te denken, en die van jou vast ook niet. Maar welke apps gebruik ik eigenlijk allemaal? En waarom? Ik vertel je graag welke ik gebruik en waarom.

Ik heb redelijk wat verschillende apps op mijn mobiele telefoon staan. Sommige omdat het gewoon handig is, andere voor vermaak. Maar welke zijn dat allemaal, en waarom staan juist deze op mijn mobiel?

Welke apps ik gebruik

1. Facebook
Deze vind ik eigenlijk vooral handig om mijn blog artikelen verder te delen. Die verschijnen automatisch op mijn facebook pagina, maar ik wil graag dat die door meer mensen bekeken worden, en deel ze daarom ook nog in een aantal groepen.
2. Twitter
Achja waarom niet, een soort klaag muur en online dagboek in 1. Al leuke vriendschappen door ontstaan.
3. Whatsapp
Ook onmisbaar tegenwoordig. Ik spreek vaker af via whatsapp dan via sms of bellen.
4. WordPress
Handig om even je statistieken te bekijken en te kijken of het artikel online gekomen is.
5. Snapchat
Deze heb ik er helemaal niet zo lang opstaan. Ik was een tijdje gestopt (lees bijna 1,5jaar), maar inmiddels weer begonnen.
6. Instagram
Ook al ben ik niet erg actief hierop, toch staat deze op mijn mobiel. Sinds de hele app veranderd is zie ik alleen nog maar berichten van dagen geleden, en vind ik het niet erg leuk meer.
7. Hema
Deze app heb ik er ook nog niet heel lang op staan. Ik wilde een blanco notitieboekje en volgens de app was die er, maar in de winkel verklaarde ze mij bijna voor gek.
8. Internet bankieren
Ik was hier eerst vel op tegen, maar toen ik een aanbieding kreeg en zelf 2,50euro van mijn bankier zou ontvangen als ik er gebruik van zou gaan maken, besloot ik het uit te proberen. En nu kan ik niet meer zonder.

Dat zijn alle apps die ik op dit moment op mijn mobiel gebruik. Best wel veel eigenlijk, en sommige zou ik er ook best af kunnen gooien. Maar zolang de mobiel nog niet vol is qua opslag vind ik het prima zo.

Wat heb jij eigenlijk allemaal voor apps op je mobiel?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Welke apps ik gebruik op mijn mobiel?

  1. ook whatsaap en FB + messenger
    ik kan ook op mijn blogs komen dus ja wordpress
    buienradar en nog vele anderen , vandaag gebruik ik mapmywalk en ook deNS planner
    geniet de dag

Comments are closed.