Weekendje weg bij Bospark ’t Wolfsen in Mierlo

Ik ben afgelopen 12 november een weekendje weg geweest met mijn ouders. We hadden via Albert Heijn een verblijf geboekt bij Bospark ‘’t Wolfsen van Roompot. Een weekendje naar Brabant, daar had ik wel zin in want ik werk al een tijdje 7 dagen in de week en ik was toe aan even een kleine break. Ik vertel je alles over dit weekendje!

Weekendje weg – even tot rust komen toch?

Het huisje waar we in zaten viel onwijs tegen. Totaal anders als de foto’s die we van te voren hadden gezien bij het boeken. De douche was ontzettend krap, over de spekgladde vloer nog maar te zwijgen. Dat viel echt heel erg tegen helaas, maar we probeerde er toch een leuk weekend van te maken! Ik kookte die avond en maakte pierogie met tomatensaus. En in de avond hadden we stokbroodjes met allerlei lekkers. Het was ook die avond van de persconferentie en daarna keken we de masked singer. Vervolgens zijn we naar bed gegaan want we waren allemaal erg moe.
Zelf heb ik de halve nacht wakker gelegen omdat de koelkast om de paar minuten een heel raar geluid maakte waardoor slapen niet lukte. Plus het bed was erg smal en omdraaien was nogal een uitdaging. Nu ben ik vrij slank maar een gezet iemand kan daar zeker niet in liggen.

Zaterdag 13 november


Mijn ouders waren al vroeg wakker, maar ik had echt geen zin om al om 6uur uit bed te gaan. Dus ik heb geprobeerd om tot 8uur te blijven liggen. We hebben ontbeten en besloten om na een kop koffie eens op pad te gaan. Het was absoluut geen mooi weer want er was steeds regen maar we wilde graag even weg. Na een paracetamol voor de rugpijn die ik door de bank had besloten we om naar weert te gaan. Daar zit namelijk Earth mineralen waar ik graag een kijkje wilde nemen. Mama en ik gingen samen gezellig naar binnen en kwamen al snel tot de conclusie dat ik mijn stenen echt heel goedkoop aanbied. Voor een kleine amethist clusters, vergelijkbaar met wat ik verkoop, betaal je 70euro bij hun en bij mij 38euro. En zo waren er nog veel meer dingen waar we echt even van moesten slikken. We besloten om naar Intratuin te gaan want die zat er vlak bij. Het was ondertussen al lunch tijd dus hebben we daar gelijk even gegeten. We gingen daarna nog even naar het centrum van Mierlo. Daar was niet veel, dus we kochten nog een bakje kibbeling die we op de camping op aten. Ik ging een poging wagen om te douchen. Het ging als je stil bleef staan maar aankleden was niet te doen zonder je hoofd of armen en benen de stoten. Zit ook weer onder de blauwe plekken! We gingen rond kwart over 10 naar bed omdat we allemaal best wel moe waren. Ik keek nog even Netflix en besloot ook om te slapen.

Zondag 14 november

Ik werd rond 8uur wakker, het was nog redelijk donker buiten. Ondanks dat ik onwijs veel wakker was had ik wel het idee dat ik een betere nacht had dan die daarvoor. Wakker worden met 2 bakken koffie en op ons dooie gemak. We aten redelijk op tijd tussen de middag, al om kwart over 11. Met een reden want we wilde nog even het bos in. Uiteindelijk hebben we 2uurtjes in het bos gelopen en zijn we nog naar de Britse begraafplaats gelopen die naast de camping ligt. Heel indrukwekkend om te zien dat er zoveel hele jonge mannen liggen. Zelfs nog een aantal onbekende graven.
Terug bij het huisje maakte ik warme chocolademelk voor ons en dronken we dat met een stukje gebak dat we hadden meegemaakt. De rest van de middag heb ik onder andere een deel van dit artikel geschreven. Het plan om een weekendje niet te werken was dus mislukt. Maar gelukkig voelde het niet als werken en deed ik het ook niet omdat het moet maar omdat ik het leuk vind. Het was tevens onze laatste hele dag want morgen/maandag gaan we alweer naar huis.

De rest van het weekendje en hoe het daarna is gegaan lees je verder in de Time for tea die binnenkort weer online komt! Uiteindelijk heb ik wel genoten van het weekendje weg. Even er tussen uit was heerlijk, ondanks dat het huisje onwijs tegen viel.

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.