Wecolour | haarverf en haarverzorging!

wecolour, natuurlijke haarverf, conditioner, shampoo, mousse

Afgelopen weekend besloot ik dat ik tijd was voor een nieuwe look. Mijn punten waren alweer behoorlijk verkleurd door de zon (yep dit is de reden dat ik mijn haren kleur!) en ik wilde weer één geheel! Als ik nu mijn haren weer in een staart of knot doe heb je geen verschillende kleuren meer. Voor deze verfbeurt gebruikt ik de natuurlijke haarkleur van Wecolour!

Ik moet eerlijk bekennen dat ik nog niet eerder gehoord had van het merk Wecolour. Maar inmiddels heb ik al een heleboel reviews gelezen van dit merk dat ik besloot om het zelf ook eens uit te proberen. Van dit bedrijf kreeg ik een pakket met haarverzorgingsproducten (shampoo, conditioner en mousse) en een Haarverf pakket 6.1 as lichtbruin die ik allemaal mocht gaan uitproberen.

Over Wecolour

wecolour, natuurlijke haarverf
“WECOLOUR is ontstaan vanuit de gedachte dat mooi geverfd haar ook kan zonder alle nadelen van haarverf van de drogisterij of een dure kappersbehandeling. Je haar verven, wanneer het jou uitkomt met de kwaliteit van de verf die de kapper gebruikt of zelfs nog beter. Het doel was vanaf het begin af aan duidelijk: een kwaliteitsproduct voor een betaalbare prijs, zo puur mogelijk, met een uitstekende grijsdekking. Haarverf dat veel beter en zachter voor je haar en je hoofdhuid is.”
Met 23 kleuren in het assortiment heb je een hele ruime keuze die allemaal geen ammonia, resorcinol, parabenen en ppd bevatten.

Het haarverf pakket
Het pakket bevat het volgende:
– Kleurcreme 60ml
– Activator 6% 60ml
– Shampoo Dark bamboo 20ml (een sachet vorm)
– Argan silk cream 75ml
– Plastic handschoenen
– Verfkwast
– Gebruiksaanwijzing
wecolour, natuurlijke haarverf, conditioner, shampoo, mousse

Het verzorgingspakket bevat:

– Shampoo 250ml
– Conditioner 250ml
– Dark bamboo clay shampoo & conditioner treatment 200ml
– Mousse 150ml

Mijn ervaring met deze producten?

Wat mij meteen opviel bij het openmaken van de verpakkingen voor de haarverf is dat het niet zo’n rare geur heeft (die je normaal met haarverf wel hebt), maar eigenlijk best lekker ruikt. Het prikt niet, jeukt niet en pakt heel erg mooi. Ook voelde mijn haren na het verven niet stug maar juist heel erg zacht door het gebruik van de shampoo dark bamboo (ik gebruikte de sachet vorm uit het haarverf pakket).
De shampoo uit het verzorgingspakket heeft een hele frisse geur en ook de conditioner heeft deze soort grapefruit geur. De mousse daarin tegen heeft juist weer een iets zoetere geur wat ik zelf echt heel lekker en fijn vind. Ik ben echt heel erg tevreden over deze pakketten en ga zelfs overwegen om alleen nog maar deze haarverf te gebruiken. Wat ik trouwens wel heel grappig vond is dat ik zelf de kleur 6.1 as lichtbruin koos en dat hij echt alles behalve licht bruin is. Dit komt doordat askleuren donkerder worden dan normale kleuren.

Kende jij deze webshop met haar producten al?

  • Dit artikel is geschreven in samenwerking met een bedrijf en/of merk.
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Wecolour | haarverf en haarverzorging!

  1. Mooie haarverzorgingsproducten…..
    Ik ken dit merk niet….
    Misschien zal ik dit eens kopen…..

    Een fijne dag…..

Comments are closed.