Webshop | Assortiment update – Oktober 2021

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een assortiment update plaatste. Er zijn de afgelopen weken weer een heleboel mooie nieuwe producten online gekomen en aankomende vrijdag 29 oktober komen er nog veel meer mooie pareltjes bij! Benieuwd hoe het met mijn webshop gaat en welke nieuwe producten zijn toegevoegd en wat mijn plannen voor de komende weken zijn? Lees dan zeker even verder.

De vorige keer dat ik een assortiment update plaatste vertelde ik over het toevoegen van etherische oliën. De afgelopen weken heb ik een enorme stap gezet en alles los van de edelstenen overgezet naar de webshop op LiefsCarolien.nl. Daardoor is Natural Blooming nu alleen nog meer edelstenen/mineralen.

Nieuwe assortiment update – augustus

Op instagram stelde ik de vraag wanneer ik de nieuwe shopupdate online zou laten gaan. Er werd massaal gekozen voor 29 oktober, dus 29 oktober om 9.29uur (in de ochtend) komen alle nieuwe producten online. En dat zijn er nogal wat!

Wat er komende shopupdate (nieuwe assortiment update) online gaat komen:
– Groene maansteen (harten en sculpturen)
– Groene opaal
– Vulkaniet punten
– Heel veel hangers (zelfgemaakt)
– Splitarmbandjes (ruim 25 soorten)
– Kleine clusters en grote trommelstenen
– Apofyliet
– Kwarts
– Stilbiet
– Roze amethist slabs op standaard
– Sculpturen / Free forms en punten
– Bloem agaat sterren

Gister met het mooie zonnetje heb ik al een heleboel foto’s kunnen maken maar komende dagen zal ik zeker nog heel druk zijn met alle nieuwe items. Daarnaast wil ik het mezelf ook iets makkelijker maken en niet alles meer per stuk op de webshop zetten. Omdat ik steeds meer items van hetzelfde heb, wil ik daar 1 item van maken die meerdere keren besteld kunnen worden. Zie het als een rode trui, die ga je ook niet allemaal fotograferen en los op de foto zetten (als het dezelfde is uiteraard).

De plannen voor de komende tijd

Als eerste wil ik heel graag alle hangers af maken en de adventskalenders inpakken. Er zijn al een aantal adventskalenders besteld en ik wil graag alles klaar hebben voor als mensen toch op het laatste moment nog besluiten om er 1 te kopen.

Daarnaast ben ik al een tijdje aan het overwegen om een story sale of live sale te gaan doen. Vind het altijd heel leuk om te kijken bij andere ondernemers en wellicht is dit ook iets voor mij. Hoe ik dat ga inrichten daar moet ik nu echt even voor gaan zitten. De story sale zal komende dagen al komen omdat ik daar een aantal items wil aanbieden voordat ze online komen op de 29e. Met een korting, mocht het niet verkocht worden bij de story sale dan komen ze alsnog online op 29 oktober.

Ook heb ik al een aantal ideetjes voor de feestdagen. Omdat ik overweeg om rond die tijd een aantal dagen vrij te nemen. Maar daar vertel ik tegen die tijd meer over.

Heb jij al een adventskalender? Je kunt de Adventskalender M nu nog voor €35,95 aanschaffen op NaturalBlooming.nl

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

1 comments on “Webshop | Assortiment update – Oktober 2021

Comments are closed.