Webshop | Assortiment update – juli 2021

natural blooming

Tijd om jullie weer even bij te praten wat betreft de webshop. Namelijk met een assortiment update want er is best veel veranderd de afgelopen weken en er gaat nog meer veranderen! Zo ben ik niet langer alleen een webshop met edelstenen maar heb ik nu een mooi assortiment opgebouwd met allemaal spulletjes waar ik zelf onwijs blij van wordt. Benieuwd wat er allemaal is veranderd en wat ik de komende weken van plan ben?

Met de afgelopen weken bedoel ik ongeveer een periode van eind maart tot nu (eind juni). Er zijn namelijk best wel wat aanvullingen op het assortiment bij gekomen. Eerst kwamen er een aantal sieraden van edelsteen bij, daarna rvs sieraden zonder edelsteen en pas toen kwam de grootste aanvulling.

Assortiment van Natural Blooming

Zoals ik al schreef, er zijn best wat veranderingen gebeurt de afgelopen weken. De grootste aanvulling, iets wat voor mij altijd al een droom is geweest, is de stationery items die ik in het assortiment heb gevoegd. Zo verkoop ik momenteel 7 verschillende ongedateerde planners, verschillende notitieblokken en boeken maar ook een social media planner, to-do lijstjes en een bureau planner.

Nog niet alles staat in de webshop, dat hoop ik in de komende weken wel voor elkaar te krijgen. Zo heb ik namelijk nog een aantal stationery producten die ik in de webshop moet zetten. Maar ook sieraden die ik nog niet gefotografeerd heb en ga ik nieuwe edelstenen inkopen!
seleniet theelichthouder

Wat praktische dingen achter de schermen


Naast nieuwe items die ik ga inkopen de komende week/weken, ga ik ook op zoek naar een toonbankrolhouder voor de inpakpapier rol die ik laatst kocht. Die krengen zijn onwijs duur maar het is wel een mooie investering om te doen! Aangezien ik nu veel items in de webshop inpak (denk aan alle stationery items) is het een stuk handiger als de rol inpakpaper in een houder zit en ik het papier gewoon kan afscheuren. Nu moet ik het eerst uitmeten, dubbelvouwen en dan met een mesje afsnijden. Tijd is geld, dus die houder gaat mij veel plezier bezorgen, dat weet ik zeker!

En wil ik de indeling qua ruimte wat anders gaan inrichten. Mijn webshop neemt inmiddels driekwart van mijn slaapkamer in en een halve kamer een verdieping onder mijn slaapkamer. Het moet logischer, makkelijker en vooral met meer ruimte om in te pakken en te werken. Ik merk dat de kasten te klein worden voor het assortiment. Oftewel, ik moet aan de slag om alles beter in te delen, te kijken of ik meer ruimte kan creëren en anders een oplossing te bedenken voor dit probleem!

Genoeg te doen dus! Hopelijk kan ik jullie binnenkort een voor en na update schrijven. Al zal dit misschien wel pas na de zomervakantie gaan plaatsvinden.

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Webshop | Assortiment update – juli 2021

  1. Wat leuk dat je nu ook stationary spullen etc. gaat verkopen.
    Succes met alles in te delen etc…..

    Een mooie dag

Comments are closed.