Webshop | Assortiment update – Augustus 2021

natural blooming

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een assortiment update plaatste. Er zijn de afgelopen weken weer een heleboel mooie nieuwe producten online gekomen en ik deel daarnaast ook mijn plannen voor de komende tijd. Benieuwd hoe het met mijn webshop gaat en welke nieuwe producten zijn toegevoegd? Lees dan zeker even verder.

De vorige keer dat ik een assortiment update plaatste was toen ik een heleboel amethist clusters aan de webshop toevoegde. De afgelopen weken (zo’n 2 weken geleden) heb ik een heel nieuw merk toegevoegd en andere items die daarbij horen.

Nieuwe assortiment update – augustus

Ik mocht een heel mooi merk toevoegen aan de webshop. Namelijk de Groene Linde, een merk met etherische oliën. Dé perfecte aanvulling op het assortiment vind ik zelf. Waarom heb je hiervoor gekozen hoor ik je denken. Nou laat mij dat even vertellen!

Toen ik in juli 2020 het idee kreeg om een webshop te beginnen waren de eerste dingen die ik op schreef; edelstenen, accessoires voor etherische oliën en wandplanken. Omdat het mij destijds bijna onmogelijk leek om etherische oliën toe te voegen aan de webshop besloot ik alleen te richten op accessoires. Maar mijn zoektocht is nooit opgehouden! Toen ik een aantal weken geleden contact had gezocht met de Groene Linde bleek het helemaal niet meer onmogelijk. Dus nu verkoop ik de mooie oliën van de Groene Linde in de webshop. Deze producten worden al goed gevonden want meer dan de helft is alweer uitverkocht. Dat betekend ook gelijk dat ik binnenkort een grotere inkoop hierbij ga doen.
de groene linde

De plannen voor de komende tijd

Natuurlijk blijven de ideeën voor de webshop maar komen en wil ik ook blijven uitbreiden. Het cadeauwinkeltje krijgt steeds meer vorm! Ook ben ik al bezig met plannen voor de komende feestdagen, soms lijkt dat nog ver weg maar voor je het weet is het al november en dan wil je toch wel je cadeautjes al in huis halen. Daarbij leek het mij ook een heel tof idee om een adventskalender te gaan aanbieden. Ik ben er nog niet helemaal over uit of dit een kalender wordt met alleen edelstenen of dat ik ook de etherische oliën erbij betrek. Of misschien maak ik wel 2 soorten kalenders! Laat hierover vooral je ideeën of wensen achter in de reacties, ben heel benieuwd wat jullie vinden/willen.

Daarnaast ga ik binnenkort ook op grote inkoop naar de groothandels want de edelstenen lopen ook enorm goed en de kasten zijn behoorlijk leeg. Het lijkt mij dan ook erg leuk om jullie daar ook in mee te nemen. Ben je nu benieuwd naar de webshop? Neem dan een kijkje op Natural Blooming voor het huidige assortiment.

Heb jij ideetjes voor de adventskalender? Een gecombineerde planner of eentje met alleen oliën en eentje met alleen edelstenen?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.