We love the planet | Vegan deodorant – luscious lime

we love the planet luscious lime deodorant stick

Het is alweer een tijdje geleden dat ik deze mooie deodorant stick ontving in de Jouwbox. Tijd dus om hem onder de loep te nemen. Wat is er zo fijn aan de luscious lime deodorant stick van We love the planet en hoe heb ik hem ervaren?

We love the planet heeft een aantal verschillende deodorant sticks in hun assortiment. Voorbeelden zijn Sweet serenity, forever fresh, original orange, lovely lavender, mighty mint, so sensitive en ook de luscious lime. De sticks bestaan allemaal uit 100% natuurlijke ingrediënten. Maar nu meer over de Luscious lime deodorant stick!

Luscious lime deodorant stick van We love the planet!

Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen, is de deodorant gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. Er zijn dus geen synthetische stoffen en aluminium aan toegevoegd, hierdoor is het niet schadelijk voor je lichaam en is het ook nog eens beter voor onze planeet! Omdat er gebruik wordt gemaakt van natuurlijke ingrediënten worden ze snel opgenomen door de huid en werkt het verzachtend en hydraterend. Hierdoor blijf je lang fris op een natuurlijke manier.

Het gebruik van de stick is onwijs simpel. De 48 gram is goed voor circa 2 a 3 maanden bij dagelijks gebruik. Je hebt maar een kleine hoeveelheid nodig om de frisheid te behouden. Maar ik kan mij goed voorstellen dat je in de zomer op een warme dag iets vaker de stick erbij pakt als in de wintermaanden.
we love the planet luscious lime deodorant stick

Ingrediënten Luscious lime deodorant stick van We love the planet:
In de Luscious lime (die heel fris naar citroen/limoen ruikt) wordt gebruik gemaakt van een combinatie van kokosolie, baking soda en maiszetmeelpoeder. Hierdoor is de deodorant goed smeerbaar en maakt het je huid heerlijk zacht. De baking soda zorgt ervoor dat de geurtjes worden geneutraliseerd (geen zweetgeur meer!) en heeft daarnaast ook antibacteriële eigenschappen. Zoals ik hierboven even benoemde ruikt deze deodorant onwijs fris. Het is namelijk een combinatie van limoen, mandarijn en bergamot.

Hoe ik dit product zelf heb ervaren?


Een heerlijke deodorant met een onwijs fijne frisse geur! Al moest ik alleen even wennen aan de verpakking (maar dat is puur mijn onhandigheid misschien). Ik merk nu het nog fris is, het voldoende is om 1 keer per dag te smeren. Je hoeft maar een paar keer heen en weer te gaan en je kunt dag zeggen tegen zweetgeurtjes. Maar ik kan mij dus wel voorstellen dat je in de zomer op een warme dag misschien een keer extra moet smeren. Je zweet natuurlijk in de zomer veel meer dan nu tijdens de winter maanden. Dat de deodorant bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten ben ik onwijs blij mee. Al een lange tijd wil ik overstappen op natuurlijke producten en daar past dit product natuurlijk perfect tussen. Ik ben dan ook erg benieuwd naar de andere geuren die ik zeker ga uitproberen.

Onder andere online te koop voor €9,95 per stuk.

Kende jij deze Luscious lime deodorant stick van We love the planet al?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.