We love the planet | Natuurlijke zonnebrand stick SPF 20

Een natuurlijke zonnebrand stick, ik had er eerlijk gezegd nog nooit van gehoord. Toen ik dit product in de Jouwbox zag zitten werd ik wel heel benieuwd. Helaas is het niet echt meer lekker weer buiten, maar ook in de herfst zou je zonnebrand moeten gebruiken! Ben jij ook benieuwd naar de natuurlijke zonnebrand stick van We love the planet?

Omdat mijn review la onwijs vol zat door al die boxen, heb ik alles opgezegd in augustus en wil ik nu echt eerst mijn hele review la wegwerken. En dat zijn nogal wat producten! Zo ook de We love the planet zonnebrand stick die in de Jouwbox zat.

De natuurlijke zonnebrand stick van We love the planet!

De natuurlijke ingrediënten zijn hypoallergeen, verzachtend en hydraterend. Daarnaast is het voorzien van een UV filter op basis van de mineralen die de stick bevat. Hij is verpakt in een milieuvriendelijke FSC mix papier. Verder is deze stick goed voor een SPF 20 wat je huid voor zo’n 95% beschermd tegen de zon.

Ingrediënten We love the planet natuurlijke zonnebrand stick:
Brassica Campestris Seed (Rapeseed) Oil*, Coco- Caprylate/Caprate (Coconut Oil), Caprylic/Capric Triglyceride, Tribenin, Zinc Oxide, Sorbitol/Sebacic Acid Copolymer Behenate, Zea Mays (Corn) Starch, Cellulose, Polyhydroxystearic Acid, Titanium Dioxide, Parfum, Aluminum Stearate, Alumina, Isostearic Acid, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*
*Organic

Hoe ik dit product heb ervaren?


Allereerst is het onwijs wennen als je gewone crème zonnebrand gewend bent. Het is natuurlijk een stick en daardoor is het ook een veel vastere substantie, bijna hard zelfs. Je moet de stick royaal aanbrengen maar zelf vond ik dit best lastig, juist omdat de stick niet veel mee geeft en je dus heel vaak over je huid heen moet gaan om wat op de huid te komen. Ik weet niet of dat bij alle sticks zo is, of dat ik misschien net pech heb met deze stick maar ook het naar boven halen van de stick vond ik onwijs lastig. Je moet behoorlijk veel kracht zetten en zelfs dan is het echt een uitdaging om hem goed omhoog te krijgen zodat je het kunt gaan smeren. Na een goed kwartier priegelen kon ik beginnen met smeren en dit was dus ook een behoorlijke uitdaging vanwege de harde substantie. Wel vond ik de geur erg prettig, deed me een beetje denken aan zwitsal! Maar ik kon de substantie die nu op mijn huid zat totaal niet uitsmeren. Deelde er zelfs een filmpje van op mijn stories op instagram waarbij ik er bijna uit zag als een spook zo wit. Nee helaas is dit echt geen product voor mij. Het klonk heel goed, maar het werkt voor mij echt niet en krijg het gewoon niet uitgesmeerd op mijn gezicht. Voor mij absoluut geen aanrader!

Heb jij al eens van een natuurlijke zonnebrand gehoord?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.