Wat neem je mee naar een persevent?

een eerste persevent

Wat neem je mee naar een persevent? Dat was iets wat door mijn hoofd ging toen ik mijn eerste persevent mocht mee maken. Begin December mocht ik naar mijn eerste persevent in Amsterdam. Het was volledig nieuw voor mij, en ik wist niet zo goed wat ik kon verwachten. Ga jij ook voor het eerst naar een pers event? Dan heb ik een aantal tips voor je.

Ik maakte dit artikel geheel uit mijn eigen ervaring. Omdat ik toch wel een aantal dingen heb geleerd van zo’n eerste event. Want wat neem je mee naar een persevent? Ik wist totaal niet wat ik kon verwachten, en wat er van mij verwacht werd. Daarom dit artikel, om jou ook op weg te helpen!

Wat neem je mee naar een persevent

Tip 1: Je camera
Ik besloot om foto’s te maken met mijn mobiel, maar had daar enorm veel spijt van. Had ik toch maar mijn gewone camera mee genomen. Dan had ik vele mooiere foto’s kunnen maken, dus nu met mijn mobiel.

Tip 2: Je visitekaartjes
Die had ik gelukkig wel bij me, en heb er zelfs wat uitgedeeld. Dus vergeet ze niet mee te nemen. Ze kunnen zomaar van pas komen.

Tip 3: Een grote tas
Ooh mensen, wat had ik spijt van mijn kleine tas. Ik kreeg dus dingetjes mee, zoals een goodiebag, en dit paste dus niet in mijn tas. En we moesten nog 2,5uur terug met de trein reizen. Zo niet handig! Neem dus extra tasjes mee in je gewone tas, die komen altijd van pas.
een eerste persevent

Tip 4: Makkelijke kleren
Nu had ik op zich makkelijke kleding aan, maar wel veel te dik. Ik heb echt een potje lopen zweten tijdens het event. Mensen zeg, het was bloedheet! Dus trek sowieso niet te dikke kleding aan.

Tip 5: Een goed humeur
Uiteraard kan een goed humeur niet ontbreken. Geniet van alles wat je gaat ontdekken, en wat je tegen gaat komen. Maar ook wie je bijvoorbeeld allemaal gaat ontmoeten. En wees niet net als mij bang om anderen aan te spreken. Heb er achteraf enorm spijt van dat ik niet een aantal meiden heb aangesproken die ik zelf ook volg. Jammer, maar de volgende keer beter.

En eigenlijk moet je gewoon genieten. Ik vond mijn eerste persevent echt magisch, het was zo apart! Ik hoop dat iedereen het een keer mag meemaken, want het was zo leuk. Maak gebruik van deze tips als je zelf een keer naar een persevent gaat. Ik had zo’n spijt van mijn camera bijvoorbeeld. Maar ook van dat ik mensen herkende en ze niet had aangesproken.

Vraag: Ben jij wel eens naar een persevent geweest?

Tagged in :
About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

8 thoughts on “Wat neem je mee naar een persevent?

  1. Ik ben helaas nog nooit naar een persevent geweest, maar hoop er wel een beetje op. Dat lijkt me ontzettend leuk, ook om andere bloggers eens in het echt te zien. Fijne tips!

    1. Komt vast nog wel! Gewoon lekker door blijven bloggen. En deze tips zullen goed van pas komen als je naar je eerst event gaat.

  2. Wat een leuk artikel. Ik hoop dat jaar voor het eerst naar een event te mogen. Hopelijk kunnen we keer samen gaan, lijkt mij super gezellig. Ik ben in ieder geval goed voorbereid door dit artikel, goed bedacht meid!

  3. Hele leuke tips. Wie weet komt het hier er ook een keer van 🙂 Zou leuk zijn…

Comments are closed.