Wat je de komende maanden kunt verwachten?

Wat kijk ik uit naar de komende 2 blog maanden. Het zijn voor mij de leukste maanden om te bloggen. Veel inspiratie voor artikelen, onderwerpen en eindeloze mogelijkheden. Nouja soort van dan! Wat je de komende maanden op mijn blog kunt verwachten, en wat ik allemaal van plan ben, deel ik in dit artikel.

Ik heb de afgelopen week zoveel leuke ideetjes gehad voor mijn blog, dat ik de komende weken en maanden veel leuke dingen kan laten zien op mijn blog. Zo komt het thema Halloween op mijn blog (totaal nieuw!), ga ik uiteraard weer hele leuke kerstpakket winacties houden, en nog veel meer! Wat je kunt verwachten dat vertel ik je graag!

Komende maanden

Oktober:
Laten we beginnen met de maand Oktober, de maand die inmiddels alweer over de helft is, en nog maar 2 weekjes duurt. Gister kwam er al een Halloween artikel online, maar dat doe ik deze week gewoon nog een keer. Geef toe dat ik er nog geen kei in ben, maar ik vind het wel heel erg leuk om te doen! Maar ook komen de er nog een aantal Aliexpress shoplogs aan, want ik bestelde weer veel te veel dingen uit China. Ik zit nu aan totaal 64 producten als alles binnen komt. Verder komen er in de maand Oktober de eerste Aliexpress reviews online, en een aantal outfit artikelen!

November:
In november heb ik nog niet echt wat artikelen geschreven en ingepland. Wel staan er voor die maand al een heleboel ideetjes klaar om uitgewerkt te worden. Zo ga ik een heleboel reviews delen van de producten van Aliexpress. Komt er een Primark shoplog, want ik ga shoppen bij de Primark. En komen langzaam een aantal kerstartikelen online.

December:
Die staat natuurlijk in het teken van Kerst! Ik deel leuke tips voor cadeautjes, en vertel je wat ik allemaal kocht. Deel ik uiteraard mijn cadeautjes van Aliexpress. En komen er 2 grote kerstpakket winacties.

Waar kijk jij het meeste naar uit?

Volg:

4 Reacties

 1. 16 oktober / 15:03

  ik hou ook van halloween dus ik ben benieuwd naar je logjes daarover ! 🙂
  En ook wel wat je in hemelsnaam allemaal op Aliexpress hebt gekocht!

  • Carolien
   Auteur
   16 oktober / 18:03

   Hahah, de eerste van Halloween is al online (gister), en de andere komt woensdag. Mijn aliexpress koopjes heb ik al 1x gefilmd, maar er komen nog 2filmpjes aan die al ingepland zijn. Nu weer wachten op de andere pakketjes die ik vorige week bestelde

   • 16 oktober / 18:19

    Oh..een filmpje. Die loopt bij mij vaak vast dus kijk ik eigenlijk nooit. Ik zal eens proberen of het nu wel lukt.

 2. Myrthe
  17 oktober / 23:12

  Ik heb zin in kerst! Ben daar thuis ook al mee bezig 😛
  Ik maak graag kerstpuzzels, dus was al aan het kijken welke ik dit jaar zal maken :).