Wat ik zou doen met 1 miljoen?

dingen die je kan doen als je je verveelt

Laat ik beginnen met het feit dat 1 miljoen euro onwijs veel geld is. Zoveel zelfs, dat de kans ook heel erg klein is dat ik dat ooit zal gaan hebben. Of beter gezegd, de kans is groter dat ik het niet krijg, dan wel. Daarbij kan ik het me ook moeilijk voorstellen om zoveel geld te hebben. Wat ik zou doen, en waarom vertel ik in dit artikel.

1 miljoen euro?

Allereerst zou ik niet eens weten hoe het voelt om zoveel geld te hebben. Ik ken de andere kant wel. Het hebben van geen geld. Daarover schreef ik eerder al een artikel in de serie personal life. Inbeelden hoe het is om wel zoveel geld te hebben is daarom net wat lastiger. Maar dat zegt natuurlijk niets over fantasie en dromen. Want daar ben ik wel heel erg goed in.

fotofabriek
Wat ik zou doen met 1 miljoen?
Wat ik zou doen is sowieso de helft op een spaarrekening zetten. En daar in ieder geval vanaf blijven. Met de andere helft zou ik eerst een aantal weken op vakantie gaan. Niet achter elkaar maar een paar vakanties apart boeken. Zou ik voor mijn broertje een PlayStation aanschaffen, een eigen auto kopen, en een eigen huisje natuurlijk! Maar dat is nog niet alles, want dan hebben we nog heel erg veel geld over. Zou ik mijn blog gaan verbeteren door iemand in te huren die mijn blog beter op de kaart kan zetten. Een mooie professionele lay-out kopen, en mijn bedrijfje maken van mijn blog. Zou ik een onwijs grote kast/kelder maken met back-up met allerlei soorten producten. Van etenswaren, tot aan douche producten, en van wc papier tot aan verzorgingsproducten. En alles wat ik daarna nog over houd (en dat zal ook nog heel erg veel zijn) deel ik met mijn broertje en ouders.

Het is lastig in de beelden wat ik zou doen met zoveel geld. En daar ga ik nu maar ook niet meer teveel aan denken. In het leven wordt sommige mensen slapend rijk, en sommige moeten kei hard werken. En ik zal bij die laatste groep horen.

Vraag: Wat zou jij doen met 1 miljoen?

2 thoughts on “Wat ik zou doen met 1 miljoen?

  1. Een auto aanschaffen zou zeker een mooie uitgave zijn. Ik moet daarvoor mijn rijbewijs wel halen 😉

    1. Met een miljoen kan je natuurlijk ook gelijk beginnen aan je rijbewijs, haha. En dan daarna gelijk een mooie auto kopen 🙂

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: