manifest
Lifestyle

Wat ik wil uitproberen op mijn blog

Al een tijdje ben ik aan het nadenken over wat ik nog graag eens wil uitproberen op mijn blog. Gewoon proberen of het werkt, ik het leuk vind, en jullie het leuk vinden om te lezen. Al eerder schreef ik in deze serie al een aantal andere artikelen, maar dit keer heeft het enkel betrekking op mijn blog. Wat ik zou willen uitproberen, en of ik dit misschien ook ga doen kun je in dit artikel lezen.

Je kent het gevoel vast wel als je ook zelf een blogt hebt, je wilt altijd wel iets veranderen of uitproberen. Ik heb heel vaak zo’n gevoel, en het leek mij daarom goed om dit eens allemaal op papier te zetten. Waarom dan ook niet gelijk een artikel erover schrijven, was mijn tweede gedachte. En nu zijn we hier, een artikel waarin ik een lijstje deel met dingen die ik graag nog eens wil uitproberen. Of ik dit ook allemaal ga uitvoeren weet ik nog niet, maar door er al over na te denken en uit te spreken, ben ik al een heel eind.

Wat ik wil uitproberen op mijn blog

Als ik er zo over na denk, schieten mij meerdere dingen naar boven die ik wel eens zou willen uitproberen. Gewoon om te kijken of dat voor mij werkt, jij het leuk vindt om te lezen, en ik om te schrijven. Van hele simpele dingen tot de iets meer complexere punten komen aan bod. Wat zou jij wel eens willen uitproberen als je een blogt hebt?

Wat ik wil uitproberen:
– Een logo laten ontwerpen. Eentje die helemaal Carolien is, en mijn blog en mijn karakter volledig uitstraalt.
– Affiliate links gebruiken. Gewoon een aantal links proberen om te kijken of dat voor mij ook werkt. Niet dat ik mijn hele blog en elke artikel er vol mee wil hebben, maar zo af en toe een bol.com linkje bijvoorbeeld.
– Een gastblogger voor de fashion artikelen. Ik wil heel graag meer outfits op mijn blog laten zien, maar ik ben hierin best beperkt. Outfit foto’s maken is voor mij niet heel makkelijk, en ik zou het dan ook erg leuk vinden als ik iemand heb waarmee ik dit zou kunnen. Of die voor mijn outfit artikelen wil maken/schrijven.
– Een facebook bericht van mijn blog promoten. Niet heel direct iets wat op mijn blog plaats vindt, maar wel betrekking heeft op mij blog. Sommige berichten bereiken heel veel mensen, terwijl andere handige artikelen maar weinig mensen bereiken. Door een bericht te promoten komt het bericht bij meerdere mensen binnen, en is de kans groter dat het gezien en gelezen wordt.
– Schrijven over emoties/gevoel/uitdrukkingen en inner beauty. Bijvoorbeeld wat jou als persoon mooi maakt (zonder naar de buitenkant te kijken). Het staat al heel lang op mijn to-do lijstje maar steeds stel ik het uit om hier een begin mee te maken.
– Werken met thema’s. Bijvoorbeeld kerst, sinterklaas, zomervakantie, etc. (hier ben ik af en toe al mee bezig!)

Dat zijn zo een aantal punten die ik zou willen uitproberen op mijn blog. Vooral het laatste puntje ben ik al mee begonnen, zo heb je de afgelopen weken de vakantie artikelen kunnen lezen. Binnenkort begin ik ook met andere thema’s die ik nog aan het uitwerken ben.

Heb jij een blog, en wat zou jij eens willen uitproberen? Als je geen blog hebt, wat lijkt jou dan het leukste van deze punten die ik kan uitproberen?

3 thoughts on “Wat ik wil uitproberen op mijn blog”

Comments are closed.