Wat ik wil doen als de lockdown voorbij is?

protest jurkje

Eigenlijk heel lastig te zeggen natuurlijk want wanneer is die lockdown nou voorbij? Komt er een einde aan dit alles en hoe gaan we terug naar normaal? Wat ik wil doen als de lockdown voorbij is, daar heb ik wel een aantal ideeën over. Want ik mis bepaalde dingen toch wel en dat is natuurlijk ook niet zo gek!

Laat ik allereerst even zeggen dat ik het absoluut eens ben met de maatregelen en dat ik hoop dat alles snel voorbij is en we terug kunnen naar wat we voorheen altijd normaal vonden. Het duurt nu best lang en wanneer het allemaal over is, dat weten we niet. Maar een paar kleine dromen hebben mag, toch?

Wat ik wil gaan doen als alles weer ‘normaal’ wordt?

Ik heb zo mijn plannen en ideeen voor wat ik wil gaan doen als het weer ‘normaal’ wordt. Misschien heb jij ook wel ergens iets waarvan je hoopt dat je het snel weer eens kunt gaan doen. Zo’n lijstje maakte ik en het zijn niet eens zoveel gekke of rare dingen. Eigenlijk gewoon dingen die we heel normaal vonden en die nu misschien niet echt kunnen.

 1. Op vakantie met de tent
  Stip op 1 staat dat ik echt heel graag op vakantie wil met de tent. Of dat nu in Nederland is of in het buitenland, het maakt me eigenlijk helemaal niets uit! Er even tussenuit zijn, genieten van het kamperen en gewoon even niks doen. De vakanties in september waren voor mij geen vakanties omdat ik alle 2 de weken enorm ziek was en alleen maar op bed heb gelegen. Ik ben dan ook echt wel toe aan een week echt vakantie hebben!
 2. Warme chocolademelk drinken in een restaurant
  Kijk, warme chocolademelk drinken doe ik bijna elke week wel thuis, maar in een restaurant is dat gewoon anders. Ergens spontaan na een wandeling even kunnen genieten van iets warms en lekkers daar heb ik echt behoefte aan nu. Niet dat ik dat voorheen vaak deed, maar dat je de mogelijkheid hebt om het te doen, dat is het punt.
 3. Naar een dierentuin of musical
  Echt even een dagje weg, zonder ergens over na te hoeven denken. Misschien is dat nog wel het meeste wat ik mis. Nergens over na denken, gewoon gaan en we zien het wel. Dat heb ik echt al een jaar niet gedaan. Alles moest gepland worden, eventueel eten en drinken mee nemen omdat de horeca dicht was, nee ik wil gewoon een keer super spontaan de deur uit en de boel de boel laten.

Waar kijk jij naar uit als alles weer normaal wordt?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Wat ik wil doen als de lockdown voorbij is?

 1. Jij hebt helemaal gelijk….
  Ik zou eerst uit eten gaan en naar de dierentuin of zo….

  Een fijne dag en een mooi weekend 😉

Comments are closed.