Wat ik waarschijnlijk zou doen als ik geen blog had

Wat ik waarschijnlijk zou doen als ik geen blog had dat is een hele goede vraag. Voordat ik een blog had, verveelde ik me vaak, en wist ik nooit zo goed wat ik moest doen om mezelf ‘bezig’ te houden. Ik was gauw verveeld, en uitgekeken op dingen en dat is sinds ik een blog heb flink veranderd. Wat ik waarschijnlijk zou doen als ik geen blog had, probeer ik in dit artikel te beantwoorden.

Een hele moeilijke vraag vond ik zelf. Want wat zou ik dan doen? Wat deed ik voordat ik een blog had, en zou ik zonder willen? Vragen die in mij op kwamen toen ik dit onderwerp bedacht. Allereerst kan ik alvast vertellen dat ik absoluut niet wil stoppen met mijn blog. Het is mijn uitlaatklep, en ik kan er mijn gevoel in kwijt. Of de artikelen nou gelezen worden of niet, het blijft iets wat ik heel graag wil doen, schrijven.

Wat ik waarschijnlijk zou doen als je geen blog had

Lastig te beantwoorden, maar ik heb wel een idee wat ik dan had gehad. Waarschijnlijk speelde ik spelletjes als sims of travian. Dat deed ik hiervoor namelijk heel veel. Sinds ik een blog heb vind ik dat een stuk minder leuk geworden, of ben ik er te extreem verslaafd aan. Dat geldt vooral voor de sims. Als ik dat ’s ochtends om 8uur aan zou zetten, kan ik het ’s avonds om 10uur nog spelen. Een spel waar je je helemaal in laat gaan, en enkel nog daarmee bezig bent. Ja dat is iets wat ik waarschijnlijk zou doen.

Daarnaast denk ik dat ik elke dag mijn kamer schoon zou maken, want ook dat deed ik toen ik nog geen blog had. En ja, het was natuurlijk helemaal niet vies, maar toch deed ik elke dag stofzuigen, en alle kasten af met een doekje. Wat ik nu hooguit nog maar 1 keer per week doen, want kom op zeg. Mijn kamer wordt helemaal niet vies!

Wat ik daarnaast ook zou doen als ik geen blog had, is waarschijnlijk heel veel tv kijken. Eindeloos zappen, omdat er eigenlijk niets op tv is. Ik zou mij nog meer vervelen als ik geen werk heb, gezien een dag soms best lang kan duren.

Maar als ik wel werk had, dan zou ik het waarschijnlijk niet heel erg druk hebben daarnaast. Vooral tijd voor ontspanning, leuke dingen doen. Met de trein of auto leuke plaatsjes bezoeken op vrije dagen, of in het weekend. Mijn tijd zou er na het werk zonder een blog heel anders uit zien. Het social media gebruik zou waarschijnlijk nihil zijn, gezien ik voor mijn blog er nauwelijks mee bezig was. Ik deelde heel weinig, en wat ik deelde was of heel leuk, of tragisch.

Vraag: Wat zou jij doen als je geen blog had?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Wat ik waarschijnlijk zou doen als ik geen blog had

  1. Wat leuk zeg om te lezen wat je zou doen als je geen blog had…
    Haha ik zou het zelfde doen.. Sims spelen 🙂

Comments are closed.