Wat ik mee neem op vakantie – Toilettas

toilettas

De toilettas, niet geheel onbelangrijk als je op vakantie gaat met de vouwwagen. Wat ik mee neem op vakantie in mijn toilettas, deel ik dan ook graag met jullie. Want wat gaat er allemaal in, en wat neem ik bijvoorbeeld expres niet mee? En wat neem jij altijd mee in die tas?

De toilettas, net zo belangrijk als de inhoud van mijn koffer, vind ik zelf. Er zijn dan ook een aantal dingen in mijn tas waar ik niet zonder kan, en echt bij me moet hebben. Wat dit is, en wat ik allemaal mee neem lees je hieronder.

Toilettas

Wat ik mee neem in deze tas, en waarom ik mijn toilettas apart mee neem, en niet in de koffer gaat. Dat heeft eigenlijk maar 1 reden, en dat is omdat hij niet in mijn handbagage koffer past. Helemaal niet erg, want we hebben ruimte genoeg in de auto en vouwwagen om hem apart mee te nemen.
Essence

Dit zit er in mijn toilettas:
– Treaclemoon douchegel 2x mini verpakking
– Balea shampoo in een reisflesje
– Treaclemoon balsem (marshmallow) in mini verpakking
– Lenzenvloeistof
– Extra lenzensetje + doosje
– Bril in koker
– Haarborstel
– Oogpotlood van Essence
– Pincet
– Scheermes + Gentl woman intimate care
– Deodorant
– Tandenborstel + tandpasta
– Haarelastiekjes
– Handgel
– Lippenbalsem
– Oogdruppels

Dit zijn eigenlijk alle dingen die ik mee neem, daarnaast neem ik ook nog een klein tasje met medicijnen die ik nu gebruik mee. Hierbij zitten mijn maagtabletten, vitamine D tabletten, en nog wat andere tabletten.

Wat neem jij altijd mee in deze tas, en ben ik volgens jou nog iets vergeten?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

1 comments on “Wat ik mee neem op vakantie – Toilettas

Comments are closed.