Wat ik mee neem op vakantie
Anders

Wat ik mee neem op vakantie – Koffer

Ik ga bijna op vakantie en daarom leek het mij leuk en interessant om te laten zien wat ik mee neem op vakantie. Ik neem de nodige dingen mee, en daarom verdeel ik de onderwerpen in; koffer – toilettas – handtas. Er zullen dus 3 artikelen verschijnen over wat ik mee neem op vakantie. Ik laat je zien wat er allemaal in mijn koffer gaat voor de vakantie. Inclusief een handig lijstje om zelf je koffer in te pakken!

Mijn koffer inpakken vind ik een groot genot. Al een ruime tijd van te voren begin ik met het kijken wat ik precies mee wil nemen. En zo kan ik mijn koffer steeds weer opnieuw in en uit pakken. Maar nu pak ik hem definitief in, dus wat gaat er zoal mee?

Wat ik mee neem op vakantie in de koffer

Ondanks dat ik 10 dagen op vakantie ga neem ik toch een handbagage formaat koffer mee. Het past er allemaal in, al neem ik mijn toilettas wel apart mee, die gaat dus niet in de koffer. Helemaal niet erg, want we hebben zowel in de vouwwagen als in de auto genoeg ruimte om beide apart mee te nemen. Ik neem in mijn koffer zowel wat warmere als koudere kleding mee. Zo heb ik als het koud is, toch iets bij me zodat ik niet sta te blauwbekken. Maar voornamelijk gaan er kleren mee voor de warme dagen. Wat neem ik dan mee?
koffer

Mijn nieuwe bikinitops en broekje
– Pyjama met lange broek & Pyjama met korte broek
– Comfy huisbroek
– Sneaker sokken en gewone sokken
– Ondergoed
– Warm vest
– Jas
– Slipper + goede stevige schoenen
– 2 lange broeken + een aantal korte broeken
– Jumpsuit
– Trui
– Aantal T-shirts + aantal topjes

Dat zijn de dingen die ik ongeveer mee neem in mijn koffer. Mocht het bijvoorbeeld alleen maar gaan regenen (want het weer kun je nooit van te voren voorspellen), dan kan ik altijd nog een winkel op zoeken en daar een aantal kledingstukken aanschaffen. Aangezien het de bedoeling is dat we ook naar Munchen gaan, kan ik daar nog genoeg shoppen.