Wat ik mee neem op vakantie – Handtas

Al eerder deelde ik wat ik meeneem in mijn koffer en toilettas, maar dit keer is mijn handtas aan de beurt. Wat gaat daar zoal in tijdens mijn reis naar zuid-Duitsland? Mijn handtas gaat uiteraard mee in de auto, en zal hoogst waarschijnlijk op de achterbank liggen. Wat neem ik mee, en waarom?

Ik moet eerlijk toegeven dat ik niet een hele grote handtas heb. Eigenlijk zelfs een beetje te klein voor de dingen die ik graag mee zou willen nemen. Daarom beschrijf ik alle dingen die ik mee in de auto neem, ook al past het niet in mijn handtas allemaal. Wat neem ik mee in de auto, waarom en waar gebruik ik het voor?

Wat ik mee neem op vakantie – Handtas

In mijn handtas zitten uiteraard een aantal gebruikelijke dingen. Zoals portemonnee, telefoon/mobiel, zakdoekjes, en mijn zonnebril. Eigenlijk zijn dit de standaard dingen die ik in mijn tas mee neem, ook als ik bijvoorbeeld ga winkelen. Veel meer dan dit kan er ook niet in, en daarom leg ik sommige dingen in de stoelopberger in de auto. Geen probleem, want die dingen pak ik waarschijnlijk wat vaker. En we hebben wat dat betreft genoeg ruimte in de auto om dit apart mee te nemen. Maar wat neem ik mee naast mijn portemonnee, mobiel en zonnebril?

– Lippenbalsem
– Mp3 speler
– Oortjes voor aan de mp3 speler
– Batterijen voor de mp3 speler
– USB stickje met muziek voor in de autoradio (voor als ik rijd)
– De nodige versnaperingen (niet alleen voor mezelf)
– Vochtige doekjes
– Drinken
– De reispapieren

En dat is geloof ik wel zo’n beetje wat er mee gaat in de auto. Misschien dat ik nog wat ben vergeten, maar dat zal ik dan vast ook niet missen in de auto. Als ik het belangrijkste maar bij me heb, en dat is mijn telefoon en portemonnee + reispapieren. De rest is om het iets meer comfortabel te maken, maar niet eens noodzakelijk is.

Wat neem jij vaak mee onderweg in de auto?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.