afgelopen weekend
Lifestyle

Wat ik mee neem onderweg in de auto

Laat ik alvast zeggen dat ik niet kan wachten tot de vakantie begint. Het duurt nog een paar weekjes, maar ik ben nu al zo goed als gepakt. Ik kan je dus alvast een aantal ideeen geven die je kunt gebruiken als je op vakantie gaat met de auto. Wat ik mee neem onderweg in de auto is als volgt..

Sinds vorig jaar kan ik ook zelf rijden als we op vakantie gaan. Ideaal maar toch moet ik nog tijd overbruggen in de auto. Daar heb ik een aantal dingen op bedacht. Zowel voor mensen die wagenziek zijn als mensen die daar geen last van hebben. Zelf ben ik namelijk best wel wagenziek en is het soms echt lastig om iets te vinden wat je wel kunt doen in de auto.

Wat ik mee neem onderweg in de auto

Allereerst vind ik muziek erg fijn. Ik neem dus muziek mee op een mp3 speler en op een mobiele telefoon. Hier gebruik ik een oude telefoon voor die ik momenteel ‘reserve’ heb. Erg fijn want zo kan ik wisselen en zet ik op beide apparaten andere muziek.

Verder kun je als je niet wagen ziek bent zoals mij, ook een puzzelboekje meenemen. Bijvoorbeeld een woordzoeker. Helaas ben ik wel wagenziek dus dit kan ik in de auto helaas niet zelf doen. Hetzelfde geldt voor een kleurboek. Er zijn tegenwoordig erg leuke kleurboeken voor volwassenen. Ook dit zal voor mij persoonlijk moeten wachten tot ik gesetteld ben op de camping.

Dan zijn een aantal dingen die je kunt doen zonder dat je er iets voor nodig hebt. Wat dacht je van bijvoorbeeld ; Ik zie ik zie wat jij niet ziet. En natuurlijk verder lekker kletsen met de andere personen die in de auto zitten. Je moet jezelf vermaken en voor jezelf bepalen wat je leuk vind om te doen. En natuurlijk ook wat je kunt doen als je bijvoorbeeld wagenziek bent. Het is natuurlijk ook erg lekker om nog een paar uurtjes in de auto te slapen. Zorg er dan wel voor dat je een fijne kussen mee neemt.

Wat doe jij vaak in de auto onderweg naar de vakantie bestemming?