Wat ik kreeg bij Echtepostiscool 4.0

wat ik kreeg bij echtepostiscool

Afgelopen zaterdag was het dan zover. De cadeautjes van Echtepostiscool mochten uitgepakt worden. Ik kreeg mijn pakketje de dag ervoor thuis afgeleverd, en kon niet wachten om het te gaan uitpakken. Daarnaast had ik ook een extra pakketje ontvangen die ik beide in dit artikel laat zien. Wat ik kreeg bij echtepostiscool 4.0.

Ik mocht een extra pakketje ontvangen van DIY soap, waar ik binnenkort een apart artikel over ga schrijven. Van hun kreeg ik een hele gave weckpot om zelf een suiker scrub te maken. Echt heel erg gaaf! Deze kun je in ieder geval terug gaan zien op mijn blog voor een leuke review. Kijk er nu al naar uit om hem te gaan testen!
body scrub weckpot

Maar wat kreeg ik van mijn lootje?

Ik was echt heel benieuwd wie mijn lootje had, en kon ook nog niets aflezen op de doos die ik ontving. Toen ik de doos open ging maken pakte ik allereerst het kaartje om die te gaan lezen. Lieve woorden geschreven door Danella van Volgdekruimels. Nogmaals via hier onwijs bedankt voor dit gave pakket wat ik van jou heb mogen ontvangen! Ik ben er heel erg blij mee. Het pakket was goed gevuld, en wat mij meteen opviel was de hoeveelheid lekkere paaseitjes die tussen de cadeautjes lagen. Een vrouw kan niet zonder chocolade, althans ik kan er niet zonder, dus dit gaat goed in de smaak vallen. Ik pakte het pakket uit alsof ik jarig was (want zo voelde het op dat moment), en echt ik heb nog nooit zo snel een pakketje uitgepakt. Wat een heerlijk gevoel!

Wat zat er dan precies in het pakket?

Hieronder een aantal foto’s van wat er in het pakket zat. De cadeautjes waren heel leuk ingepakt in mijn lievelingskleuren (roze, wit en grijs). Ik werd er vrolijk van toen ik ze zag liggen.
 photo _DSC8823_zps416nynt5.jpg
Een goedgevulde brievenbus doos. Ziet het er niet onwijs leuk uit?! Vooraf dacht ik nog, ik ga elk pakketje afzonderlijk uitpakken en er gelijk foto’s van maken. Maar zo ongeduldig als ik was tijdens het uitpakken, vergat ik dus helemaal om die foto’s te maken. Achja, dan maar een foto van het geheel, maakt het niet minder leuk!
 photo _DSC8832_zpsbkxnmy5c.jpg
Hierboven op de foto staan alle cadeautjes die ik heb gekregen. Dus ook die van DIY soap zie je aan de zijkant staan. Ik ben onwijs blij met het pakket wat ik kreeg van Danella. Ze heeft het echt heel goed gedaan.
Ik kreeg onder andere 2 lekkere snoepjes voor mijn konijn, een gezichtsmasker van Hema, een setje voor chocolademelk, 2 verschillende soorten biologische thee inclusief theezakjes, lekkere kaarsjes van Hema, en een goedgevulde hand vol paaseitjes.

 photo _DSC8827_zpslzn5hzhj.jpg

Ze heeft echt heel goed haar best gedaan, en ik ga de komende tijd genieten van alles wat ik heb gekregen. Ben ook erg benieuwd naar de thee. Nogmaals heel erg bedankt Danella voor al deze leuke cadeautjes.

Wat vind jij van het pakket dat ik kreeg voor Echtepostiscool?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

4 thoughts on “Wat ik kreeg bij Echtepostiscool 4.0

  1. Wat een leuk pakket. Het is echt vrolijk! 🙂 En ik kan begrijpen dat je erg ongeduldig was 😛 Dat had ik zelf ook!

  2. Ik lig een beetje achter met reacties achterlaten, maar wat heb je een leuk pakket gehad! En ook iets voor de diertjes, zo lief!

Comments are closed.