Wat ik in 2020 anders wil gaan doen!

feestdagen look simpel

Ik blog alweer ruim 6 jaar (in Februari 2020 is dat 7 jaar!) en meestal verander ik in januari van het nieuwe jaar weer een aantal dingen. Dingen die toch niet helemaal werkte het afgelopen jaar, of omdat ik ben veranderd van mening/interesses. Nu waren er toch weer een aantal dingen waar ik tegenaan liep en daarom is het tijd om die eens te gaan veranderen.

Voor wie mijn blog al een tijd volgt weet dat ik een bepaalde planning heb qua onderwerpen. Ik vind het zelf heel prettig als ik weet dat er op een vaste dag één soort onderwerp online komt en dit blijft dan ook zeker zo. Wel wil ik een aantal maandelijkse artikelen aan gaan passen. Wees niet bang dat je mijn site straks niet terug herkent want dit zijn eigenlijk maar een paar simpele aanpassingen waar jij als lezer alleen maar plezier van gaat hebben!

Wat ga ik precies anders doen?

purpuz planner
Laat ik beginnen met mijn vaste rubrieken. Dit zijn bijvoorbeeld mijn Netflix serie tips, Netflix film tips, Mijn bucketlist checklist en de Plan with me artikelen. Laat ik per soort even toelichten wat er gaat veranderen.

Netflix serie tips en Netflix film tips deze serie ga ik niet langer los plaatsen. Dit wordt een gebundelde serie waarbij ik de naam verander van film/serie tips naar Mijn Netflix favorieten. Uiteraard blijven de oude artikelen gewoon zoals ze zijn, maar vanaf januari ga ik dus verder met gekoppelde tips. Ik merk dat ik meer series kijk dan films en dit af en toe toch lastig is met schrijven. Naast de naam ga ik dus tijdens deze artikelen zowel films als series bespreken.

Mijn bucketlist checklist, dit is echt een beetje een achter gelaten kindje. Ik wil deze serie nieuw leven in blazen door dieper in te gaan op de bucketlist, per keer een bucketlist puntje helemaal uit te werken en daar jullie meer over vertellen. Daarom denk ik ook dat de oude artikelen hiervan zullen verdwijnen zodat ik mij volledig ga richten op de individuele punten. Ik heb immers 3 boeken over Bucketlist dingen en nog een heleboel die ik wil gaan uitvoeren.

Plan with me, is iets wat ik iedere maand vol plezier met jullie deelde. Omdat ik in 2020 mij voornamelijk ga focussen met de Purpuz planner denk ik niet dat ik deze serie nog verder voort ga zetten. Ik wil de bullet journal die ik voor 2020 heb gemaakt voornamelijk gaan gebruiken als notitieboek naast mijn Purpuz planner zodat ik eventuele ideeën kan uitwerken of nieuwe doelen kan ontwikkelen. Wel blijf ik mijn blog bullet journal gebruiken naast mijn Purpuz omdat ik dit toch graag gescheiden wil houden!
stoere boots

Wat ik wel precies hetzelfde ga doen in 2020!


Dat zijn natuurlijk mijn travel artikelen en de reviews van producten op dinsdag en op zaterdag. Ook wil ik jullie elke maand mee nemen in hoe mijn maand was in de Time for Tea die jullie allemaal kennen. Ook wil ik weer regelmatig outfit artikelen met jullie delen, niet dat ik daar super goed in ben of hele speciale outfits heb. Maar omdat ik wil laten zien dat ik net zoals jou ben, een dood normaal meisje die houd van bloggen. Kijk er naar uit om jullie ook in 2020 weer mee te nemen naar leuke dagjes weg, vakantie tripjes en bovenal alle tips met je te delen hoe ook jij dit kunt (zelfs met een heel klein budget!).

Wat vind jij het leukste om te lezen op mijn blog?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

5 thoughts on “Wat ik in 2020 anders wil gaan doen!

  1. Fijn om te horen dat Netflix favorieten blijven alleen dan nu samen. Ik lees ze altijd even door en kijk zelf ook veel series als ik even tijd heb. Ik reageer niet veel , ben meestal een stille lezer maar wou toch even een keer laten weten ik vooral dit item graag lees en het me helpt bij de keuze wat ik ga kijken. Alvast fijne feestdagen en ga vooral zo door met je blog 🙂 Ik blijf de stille lezer 😉

    1. Fijn om te lezen dat je graag de Netflix artikelen leest. He, ook stille lezers zijn waardevol he!! Ik wil je heel erg bedanken voor het volgen en toch deze reactie. Vind ik erg fijn om te lezen. Ik wens jou ook hele fijne dagen en een prachtig 2020!

  2. Goede plannen allemaal. Wens je voor nu eerst fijne kerstdagen en een mooie jaarwisseling. Op naar een mooi 2020!

Comments are closed.