Wat ik deed met Douwe egberts punten

Douwe egberts punten, te vinden op de verpakkingen van thee, en koffie. Je moet lang sparen, maar eenmaal genoeg punten kun je genoeg leuke dingen ervan kopen. Momenteel heb ik 2 apparaten gratis gekregen door punten te sparen, en ben al op weg voor een 3e apparaat. Wat ik deed met douwe egberts punten, en hoe je aan punten kunt komen vertel ik graag in dit artikel.

Toen ik een paar jaar geleden begon met het sparen van douwe egberts punten had ik nooit gedacht dat ik ooit genoeg punten bij elkaar zou krijgen voor een gratis apparaat. Maar niets is minder waar. Inmiddels heb ik een senseo apparaat en een waterkoker gratis gekregen met mijn punten. Beide heb ik in een winkel van Douwe egberts opgehaald. Tegenwoordig kun je ook bij de winkels van Blokker terecht met je punten, en kun je ze daar inwisselen voor servies, apparaten en meer.

Punten sparen

Omdat wij over het algemeen altijd thee drinken van pickwick, en daar 4 punten van DE op zitten, kreeg ik redelijk wat punten bij elkaar daardoor. Maar vroeger spaarde mijn opa en oma ook punten voor mij. Zij dronken Douwe egberts koffie, en daar zaten vaak 10, 20 of 25 punten op. Soms had je geluk en zaten er zelfs 30 punten op. Maar toch duurt het dan nog erg lang voordat je een grote hoeveelheid punten bij elkaar hebt gespaard. Maar het is zeker de moeite waard, want nu heb ik toch een gratis senseo apparaat, en een gratis waterkoker. Daar ben je anders al gauw 100euro voor kwijt aan beide apparaten. Een tip om aan punten te komen is om bij vrienden en familie te vragen of ze de punten voor je willen bewaren. Ook kun je op facebook een berichtje plaatsen in weggeefhoeken bijvoorbeeld. En zijn vast mensen die nog wat punten voor je hebben liggen.

Je doel bepalen

Omdat het soms best lang kan duren, is het slim om alvast op de website te gaan kijken wat je graag zou willen hebben. Ik wist al vrij snel dat ik iets voor mijn uitzet wilde, en een senseo apparaat zou dan goed van pas komen. Die punten had ik snel bij elkaar. Daarna had ik nog redelijk wat punten over, en wilde ik ook graag nog een waterkoker. Ik plaatste een berichtje op de weggeefhoek en zo kreeg ik de punten bij elkaar. Helaas is het assortiment wel wat verkleind nu ze het bij de blokker filialen hebben geplaatst. Maar het sparen wordt vele malen makkelijker als je een doel hebt waarvoor je spaart. Ga dus lekker op zoek naar wat je graag zou willen hebben, en probeer de punten bij elkaar te sparen.

Vraag: Heb jij wel eens DE punten gespaard en er iets voor gekocht?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

8 thoughts on “Wat ik deed met Douwe egberts punten

 1. haay

  wat leuk! ik heb 3 jaar geleden ook mn senseo ermee gespaard
  ik had geluk dat ze in het bejaardenhuis voor me hadden gespaard waar mams vaak kwam 🙂

  fijne dag!

  1. Hoi! Daar had je echt geluk mee. Op het laatst toen ik er nog iets van 1000 moest vroeg ik op de weggeefhoeken of iemand nog iets had. Heeft heel erg geholpen.

 2. Ben ze ook al jaren aan het sparen, maar sinds we geen DE koffie meer drinken, gaat het niet zo snel meer. Toevallig pas eens geteld en zit nog niet eens op de 900 punten. Is nog niet eens €5.00 waard , schiet niet echt op dus.

  1. Dat scheelt inderdaad een hele hoop. Wij drinken nooit de koffie. Enkel de thee waar de punten op zitten. Gaat niet zo snel,maar ach. Het heeft voor mij ook geen haast.

 3. Ik ben ook aan het sparen, ik wilde eerst voor een nieuwe Senseo gaan maar die mag ik al overnemen van mijn vader dus nu moet ik een nieuw doel gaan verzinnen 🙂

  1. Ooh dat is fijn! Wel lastig om een nieuw doel te zoeken. Er is veel minder keuze sinds ze bij de blokker in zitten.

  1. Dankjewel. Ja erg leuk om met punten die je er bij krijgt iets leuks te sparen. Scheelt toch weer een hoop geld!

Comments are closed.