Wat er eigenlijk in de Ikea adventskalender zat?

Ikea adventskalender

Laat ik eerst zeggen dat het onwijs tegen viel. Onder 90% van de vakjes zat niks en onder de vakjes waar wel wat zat viel de inhoud enorm tegen. Wat ik van mijn shopte goed heb gekocht, lees en zie je in dit artikel. Want ik kocht toch een aantal leuke en handige dingen, die zeker van pas gaan komen!

Ik was in het begin echt heel benieuwd wat er allemaal in de Ikea adventskalender zou zitten. Ook was ik heel nieuwsgierig wat er onder de vakjes met aanbiedingen en het gele vakjes in de kalender zou zitten. Toen ik de app op mijn mobiel zetten, kon ik ze nog niet scannen. Dit kon ik pas scannen op de dag zelf. Wat ik wel echt heel erg jammer vond is de vakjes met aanbiedingen. Als ik die ging scannen werd ik door verwezen naar de site, waar vervolgens niks aan aanbiedingen stond. Ikea zou er beter aan doen om speciale aanbiedingen voor mensen met de adventskalender te maken, en die vervolgens in de kalender te verwerken. Nu waren het loze vakjes waar niemand iets aan heeft. Dit vond ik echt heel erg jammer. En dat waren dan ook de momenten dat ik het eigenlijk zonde vond dat ik het gekocht had.

Ikea adventskalender

Ondanks dat ik maar 2 keer 5 euro op de cadeaukaarten had staan, heb ik toch een aantal handige en leuke dingen gekocht. Zo nam ik een kleine koekenpan mee voor 2,99 euro. Ook 2 glazen / bekers van de Vinter collectie voor 0,99 cent per stuk, 2 soorten kaarsen van Vinter voor 0,50cent en 0,99cent. Als laatste nog 2 schaaltjes wit met stippen (roze en grijs/groene) voor 3,49 euro. Verder kreeg ik een gratis rol koekjes en een diepvriestas.

Mocht Ikea aankomende kerst weer dezelfde kalender hebben, ga ik hem niet nogmaals aanschaffen. Ik kan beter zelf losse producten kopen die ik echt wil hebben, dan op deze manier iets aan schaffen. Ik koop dan toch vaker iets wat ik niet echt nodig heb, of zonder de cadeau kaarten zou kopen.

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

3 thoughts on “Wat er eigenlijk in de Ikea adventskalender zat?

  1. Wat jammer dat het zo tegenviel! Ik had er ook meer van verwacht eerlijk gezegd! Tis altijd lastig om een Adventkalender aan te schaffen aangezien het 9 vd 10 keer zwaar tegenvalt… of je hebt mini’s en dan is het zwaar overprijst! Leuk dag je al zoveel spulletjes voor je uitzet hebt! Bij ons staat een stuk zolder ook al vol met een hoop huishoudelijke spulletjes voor mijn uitzet:-)

  2. Ik wist niet eens dat er een advent kalender was, wel erg leuke spulletjes gehaald de glazen vielen mij laatst ook op toen ik er rond liep.

Comments are closed.