Washi tape pot – Makkelijke DIY!

Ik ben dol op washi tape, maar opbergen is bij mij altijd een rommeltje! Daar bedacht ik iets op! Namelijk een pot waar ik mijn washi tape in doe! Kijk eens hoe leuk die Washi tape pot! En super simpel!
_DSC2775-001

Washi tape pot

Je kan de pot zo groot maken als je wilt, want hoe mee je hebt hoe groter de pot moet zijn. Ik gebruik hier een klein potje, waar groente in heeft gezeten. Even goed schoonmaken en je kunt het prima gebruiken!

_DSC2756
Wat je nodig hebt, is alleen een potje en washi tape! Ik heb hier toevallig washi tape van de Action en van de Prijsmepper liggen.

_DSC2768Omdat ik het wat saai vond om de tape zo in een potje te doen, verzon ik iets anders. Namelijk de buitenkant van de pot versieren met washi tape. Ik had een leuke stukje tape met strikjes, en dit plakte ik in het midden van het potje. Het is gelijk een heel ander gezicht! Veel vrolijker op je bureau!

_DSC2769
Zelf nou zelf, zonder dat stukje tape in het midden is het toch een stuk minder leuk!?

Heb jij washi tape? Zo ja, waar koop je die, en wat je is favoriet?

digitale handtekening

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

16 thoughts on “Washi tape pot – Makkelijke DIY!

  1. ideaal hé washi tape! Maar het opbergen is altijd een probleem. Heb inmiddels maar weer een grotere pot gepakt want heb er weer nieuwe bij van de action. Moet zeggen dat het aardig snel erdoorheen gaat. Maar ik gebruik het ook bijna overal voor! xx

  2. Zijn die roze en grijze ook washi tape? Ik zag ze laatst liggen maar wist miet zeker of het washitape was…. maar werkt het hetzelfde?

    1. Dat is plakband met een kleurtje. Maar werkt verder hetzelfde. Is alleen veel steviger, en makkelijker te gebruiken bij sommige dingen. Washi tape is toch vrij dun en scheurt snel. Die grijze en roze niet!

  3. Leuk idee en supersimpel! Ik heb nog geen washi tape in huis gehaald maar omdat ik het op zoveel blogs tegenkom en het echt zoooo schattig en leuk vind, ga ik eens kijken bij Hema om er te gaan halen 🙂 Liefs! x

Comments are closed.