Maak je eigen warme chocolade melk smaak!

Hot Caramel Chocolate

Ik  ben dol op warme chocolade melk, en als daar dan nog een grote laag met slagroom op zit, ben ik helemaal een gelukkig mens! Daarom ging ik op zoek naar nog  meer verschillende smaken chocolade melk. En vandaag laat ik je kennis maken met een aantal daarvan!

Zoals ik al zei ben ik gek op warme chocolade melk, gelukkig kan ik het nu weer volop drinken met deze koude dagen/regenachtig weer! Op pinterest kwam ik een aantal leuke recepten tegen, met aparte combinaties!

warme chocomelk

Mijn eigen hot chocolate maak ik zo:
– 1 groot glas melk
– 4/5 scheppen chocolademelk poeder van nesquik
– 1 klein schepje suiker
– een flinke schep slagroom

Ik maak de melk warm in een pannetje, en schep daarbij de chocolademelk poeder (die in de grote rechthoekige gele bussen), daarbij doe ik een heel klein schepje suiker. Zodra dit goed warm is, schenk ik het in een grote beker. Daarbovenop doe ik een grote schep met opgeklopte slagroom, en violá! Klaar om op te drinken! I love it!

Hoe drink jij je chocolade melk?
Digitale handtekening Carolien de Graaf

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

7 thoughts on “Maak je eigen warme chocolade melk smaak!

  1. Als ik chocomelk met nesquik maak, doe ik er altijd nog een klein stukje chocolade bij, zo heb ik niet het gevoel dat het enkel poederchocomelk is
    Verder behoort witte chocolademelk ook tot mijn favorieten ^^

Comments are closed.