Lifestyle

Waarom de winter leuk is?

Oke nee, eigenlijk houd ik helemaal niet van de winter. Maar ik al mijn positiviteit bij elkaar geraapt en een positief artikel geschreven over de winter. Waarom de winter toch leuk is? Je leest het echt hier op mijn blog!
decoratie van hout
Oke, ik geef het toe dat er eigenlijk ook best wel veel voordelen zijn aan de winter. Maar ik zie ze gewoon nauwelijks omdat ik niet van kou houd. Vandaag raapte ik alle moed bij elkaar, en schrijf positief over de winter. Wat zijn de voordelen van winter?

Onbeperkt chocolademelk drinken
Ja ik ben een grote fan van warme chocolademelk, en daarom is de winter juist leuk. Want ik heb geen excuus meer voor het drinken van warme chocolademelk. Het is koud, logisch dat je iets warms wilt drinken!

Alle insecten gaan dood
Oke, nee ik ben geen dierenmishandelaar of iets wat jij je in je hoofd haalt. Maar het is echt zo. Als het te warm is in de winter blijven spinnen en andere insecten leven waardoor, je in de lente en zomer grote insecten plagen krijgt. Dus liever wordt het koud, en hebben we geen last straks van muggen in de lente!

Excuus voor kaarsjes en plaids
Ja dit is het allerfijnst misschien wel aan de winter. Je kan namelijk zonder excuus heerlijk onder een plaidje liggen en lekkere geurkaarsen branden. Hoe fijn is het om β€˜s avonds onder een warm plaid te kruipen op de bank en een leuke film te kijken. Gezellig toch?

En de winter is ook heel gezellig met alle lichtjes en kaarsjes aan, omdat het zo vroeg donker is. En meer positieve punten kon ik zelf niet vinden. Maar toch vind ik het heel erg knap, aangezien ik echt de winter niet leuk vind. Ik ga proberen om positiever te denken over de winter. Al is het maar om de bovenstaande redenen.

Wat vind jij leuk of positief aan de winter?
handtekening carolien

15 thoughts on “Waarom de winter leuk is?”

    1. Dankje! Ja ik houd echt van warme chocolademelk πŸ™‚ Kan het echt de hele dag door drinken, doe ik maar niet want dan zou het niet helemaal goed komen πŸ™‚

  1. Leuk! Klopt helemaal! Ik vind de winter ook niet zo leuk, maar zoals je hierboven hebt gezegd, je kan wel leuke dingen doen!β™₯β™₯

    1. Ja overal het positieve in zien hΓ©! Achja, dit wat we nu hebben kunnen we eigenlijk geen winter noemen. Het is bijna 15 graden steeds!

    1. Jaa ik ook πŸ™‚ haha nu kunnen we in ieder geval chocolade melk drinken zonder dat we excuses moeten verzinnen!

    1. Dankje! Ja maar wat we nu hebben kunnen we eigenlijk niet helemaal winter noemen. Tis nog zo ‘warm’. Jij ook nog een hele fijne dag, en kerst natuurlijk! Liefs

Comments are closed.