Waarom ik nu al bezig ben met de kerstpakketten?

Stationary collectie Diana Leeflang

Geen video deze week maar een artikel waarin ik uitleg en jullie mee neem op mijn zoektocht naar 10 hele leuke kerstpakketten voor aankomend december. Waarom ik nu al bezig ben met de kerstpakketten winactie, en wat ik allemaal van plan ben. Dat en meer vertel ik jou als trouwe lezer van mijn blog natuurlijk graag.

Eén grote reden om nu al bezig te zijn met het vullen van de kerstpakketten is wel dat ik graag leuke en handige pakketten wil samenstellen. In december na het bekend maken van de 2 winnaars besloot ik dat het dit jaar echt anders zou moeten. En ik graag meer trouwe lezers van mijn blog blij wil maken met een kerstpakket. Zo ontstond bij mij het idee om dan 10 kleine pakketten te maken en dus 10 kerstpakketten te gaan maken. Maar hoe zou ik dit doen, waar haal ik 10 dozen vandaan. Sneller dan ik dacht kreeg ik daar antwoordt op.

Hoe mijn idee tot uitvoering kwam

Ik had dus een idee, maar wist niet zo goed hoe ik dit voor elkaar zou gaan krijgen. Tot ik bij de Action onwijs leuke dozen tegen kwam die ongeveer even groot zijn als een schoenendoos. Prima formaat vond ik zelf, waarin je ook genoeg ruimte hebt om leuke dingen in te doen. Dus ik had dozen, eerst kocht ik er 3 later kocht ik er nog 7 zodat ik er totaal 10 zou hebben. In de eerste maand (januari) had ik dus al de dozen bij elkaar en een paar kleine leuke cadeautjes van de stationary collectie van Diana leeflang. Het heeft natuurlijk niet zoveel haast, en daarom heb ik de komende maanden alle tijd om rustig op zoek te gaan naar leuke cadeautjes voor in de pakketten.

Het geeft mij erg voor rust dat ik weet dat ik 10 dozen heb en zelfs al een aantal leuke cadeautjes voor in de pakketten. Als ik dan iets leuks tegen kom kan ik het ook gelijk in 1 van de pakketten stoppen. Niet alles op het laatste moment (of misschien anders gezegd; in de laatste maand), maar nu eens flink de tijd nemen om leuke pakketten samen te stellen. Wat er precies in de pakketten komt ga ik natuurlijk niet verklappen. Af en toe zullen er wel foto’s verschijnen op social media waarin ik laat zien wat ik heb gekocht.

Wat lijkt jou leuk om in een kerstpakket te krijgen?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.