Waarom ik graag een tablet gebruik?

Sinds een paar dagen heb ik een tablet speciaal voor mijn blog. Maar waarom eigenlijk? Niet alleen handig om mee te nemen, maar ook voor veel meer. Waarom ik graag een tablet gebruik?

Ik ben helemaal gewend aan mijn tablet. Ik kocht er 1 op bcc, en gebruik hem enkel alleen voor mijn blog. Ideaal voor als ik een dagje weg ga, maar toch bezig wil zijn met mijn blog. Het 10.1 inch scherm is groot genoeg om heerlijk te kunnen typen, en lezen. Maar je gebruikte toch je mobiel, en laptop voor je blog?

Tablet gebruik – waarom?

Ja ik gebruikte inderdaad mijn mobiel en laptop voor mijn blog. Maar op mijn mobiel vind ik het niet fijn om iets te typen, en mijn laptop neem ik niet even op schoot. Daarom is een tablet ideaal. Ik neem hem overal mee naar toe, en typt snel even iets wat ik moet onthouden, of wat ik later wil uitwerken. Daarbij kijk ik er nu al naar uit om straks mijn tablet op vakantie mee te nemen. Heerlijk even op bed een artikel schrijven, of wat concepten inplannen. In de auto wat ideeen op schrijven, en geen onnodig veel ruimte die het in beslag neemt.

Voor mijn tablet kocht ik gelijk een klein toetsenbord bij de Action, een hoes met mooie verenprint (ook van Action). En kocht ik een standaard bij de Ikea, die heerlijk klein is, en je zelfs in je zak mee kunt nemen.

Ik kocht geen dure tablet, omdat ik van te voren niet kon inschatten of ik er wel mee overweg zou kunnen. En of het wel echt iets voor mij is. Omdat hij toch eigenlijk best wel goed bevalt, koop ik over een jaar of 2 gewoon een wat duurdere. Voor nu ben ik onwijs blij met mijn tablet en ga ik er veel plezier aan beleven.

Heb jij ook een tablet? En waar gebruik jij hem voor?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

4 thoughts on “Waarom ik graag een tablet gebruik?

  1. Lijkt me een goede keus, op een mobieltje lijkt me in ieder geval moeilijk… veel tekst op een klein schermpje :P.

  2. Ik kocht een paar naar geleden het tablet vd dochter over. Ook omdat ik niet zeker wist of het wel zou bevallen. Intussen gebruik ik hem meer dan mijn pc. alleen echt blogstukjes plaatsen daar heb ik nog koudwatervrees voor maar verder….

Comments are closed.