Waarom ik geen GTST meer kijk

sos familietag

Al sinds ik een jaar of 5 a 6 was keek ik gtst. Ik wist smoesjes te verzinnen om niet om 8uur naar bed te hoeven, maar nadat gtst afgelopen was. Heb het dan ook ruim 15 jaar gekeken, maar sinds een tijdje ben ik er helemaal klaar mee. De reden waarom ik geen gtst meer kijk is als volgt…

Elke keer als ik gtst voorbij zie komen op tv, denk ik ‘nee he, niet weer’. Hieronder een lijstje met argumenten waarom ik geen gtst meer kijk. Dit is uiteraard mijn mening, en daar hoef je het niet mee eens natuurlijk. Ieder zo zijn eigen mening, maar voor meer informatie verwijs ik je door naar mijn disclaimer.

Waarom ik geen gtst meer kijk

♣ Iedereen doet het met iedereen
♣ Nina wil en krijgt alles wat ze maar wilt
♣ Er zijn altijd wel mensen die ruzie hebben met elkaar
♣ Niemand lijkt te werken
♣ De jongeren hebben blijkbaar bakken met geld zonder te werken
♣ Als je een week niet hebt gekeken, mis je nog steeds niets
♣ Het leven lijkt heel erg simpel in gtst
♣ Dingen zijn heel onrealistisch
♣ Ze proberen actualiteiten mee te nemen, maar echt leuk is dat niet (bv het vloggen)

Iedereen moet natuurlijk zelf weten of hij/zij naar gtst kijkt. Dit zijn mijn ‘irritatie’ punten, en de redenen waarom ik niet naar gtst kijk. Ik zei altijd dat als Martine hafkamp terug zou komen ik weer ging kijken. Nu ze weer mee speelt vind ik het nog steeds niet leuk. Ieder zo zijn eigen ding toch?!

Kijk jij Gtst, en wat vind jij van de punten die ik hierboven heb opgenoemd?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

7 thoughts on “Waarom ik geen GTST meer kijk

 1. Ik ben het helemaal met je eens. Ik kijk soms maanden niet, om vervolgens weer even een paar weekjes ‘in te haken’. En de verhaallijn snap ik dan nog steeds, haha. En dan de actialiteiten; verschrikkelijk! Nog een reden: de eeuwige Ludo-Janine-verhouding en al die mensen van vroeger die opeens terug komen. Bleugh!

 2. Ik kijk al jaren niet meer en als ik het toevallig wel op heb staan dan heb ik het gevoel alsof ik niks gemist heb. Dat ik niet meer kijk komt om dezelfde redenen als jij.

 3. Ik erger me ook enorm aan Janine, en die hele Sanders clan. Het wordt zo ‘gewoontjes’, ‘langdradig’, en ‘saai’. Mijn moeder kijkt het nog wel, maar ik doe meestal andere dingen zoals schrijven of YouTube video’s kijken. Voor mij begint het ook al een saaie bedoeling te worden

 4. Na de laatste aflevering voor de zomerstop betwijfelde ik ook of ik verder zou kijken. Toch kijk ik het nog steeds. Macht der gewoonte? De actrice die de rol van Martine vertolkt vond ik vroeger veel en veel geloofwaardiger overkomen. Om maar eens wat te noemen. Ik neem GTST niet heel serieus. Voor mij is het een half uurtje ‘me-time’ 😉

 5. hoe mak je een soap:
  Er komt een nieuw probleem
  2Een probleem uit de vorige aflevering sleept zich voort
  3Het probleem van drie afleveringen terug wordt opgelost, dus morgen verschuift 1 naar 2, 2 naar 3 en op 1 komt een nieuw probleem.

  En dat houden ze dan jaren vol.
  Snap niet dat er ook maar iemand naar kijkt 😉
  ( maar goed ik ben een man he 🙂 )

Comments are closed.