Waarom iedereen de DM Drogist zou moeten kennen?

Balea bodylotion frozen breeze

Als ik een keuze moest maken tussen alle winkels die er zijn, zou ik DM Drogist in Duitsland kiezen als favoriete winkel. Ze hebben er een groot assortiment, budget prijzen en veel meer keuze dan bij ons in de winkels. Oke, je snapt al wel dat ik het over drogist winkels hebt als Kruidvat, Etos, Trekpleister etc. In dit artikel vertel ik je graag waarom iedereen de DM drogist zou moeten kennen. En waarom je er eigenlijk ook gewoon een kijkje zou moeten nemen!

De prijzen voor producten hier in Nederland zijn vaak belachelijk hoog. Zeker als het gaat om merk producten. Bij de DM drogist hoef je daar niet bang voor te zijn. Zowel DM’s eigen merk (Balea) als de merk producten zijn altijd stukken goedkoper dan in Nederland. Je koopt er al een shampoo van 400 ml voor 0,55cent, en het zelfde geldt voor douchegels.

Waarom iedereen de DM Drogist zou moeten kennen?

Een heel simpel voorbeeld is haarverf. Je hebt daar haarverf voor maar 1,95. Ja bij de Action hebben ze haarverf voor 1,65 maar die is onwijs snel uitgewassen. De haarverf van de DM is  van Country Colours, en blijft zeker een aantal maanden mooi in het haar zitten. Een paar weken geleden ben ik weer eens bij de DM drogist geweest en heb ik zo’n 20 euro bespaart op alles wat ik kocht. Tel ik daar ook nog eens de spullen op die mijn ouders kochten, komen we op ruim 60euro dat we bespaart hebben. Dat is echt enorm veel geld! Ik koop eigenlijk nooit meer producten hier in Nederland. Ook make-up is er goedkoper, zo is bijvoorbeeld de nagellak van Essence 0,09 cent goedkoper. Nu lijkt dat niet zoveel, maar als je al die kleine centjes bij elkaar op telt dan kom je snel op een groot bedrag! En waarom meer betalen dan nodig is.

Een leuk dagje weg, met extra voordeel


Zelf als gezin combineren wij de DM drogist met Kaufland of een dagje shoppen in Enschede of Essen (Duitsland). Door er een dagje weg van te maken, hebben we 2 vliegen in 1 klap. We zijn er even tussen uit, en besparen daarmee ook nog eens een best bedrag. Nog een voordeel van de DM drogist is dat ze in Duitsland vaak voor lopen op de komende collecties. Zo heb ik als eerste de nieuwe Treaclemoon geuren (en ook speciale die ze in Nederland niet uitgeven). Ik ga er zelf graag naar toe, en bespaar zo toch een hoop in mijn portemonnee.

Vraag: Kende jij de DM Drogist al? En lijkt het jou leuk om daar eens een kijkje te nemen?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

6 thoughts on “Waarom iedereen de DM Drogist zou moeten kennen?

  1. DM moet ik altijd gezien hebben als ik in Duitsland ben! Zelf woon ik helaas wat ver van Duitsland om er sporadisch eens naartoe te gaan. Moet dus heel vaak lang wachten tot dit mogelijk is jammer genoeg :(.

    1. Zelf woon ik ook dicht bij de grens, het is echt een uitkomst. Lekker een dagje weg en goedkoop dingetjes inslaan, haha.

  2. Ik moet echt eens zelf naar de DM. Ik heb wat Balea spulletjes gewonnen en vind ze heerlijk!

Comments are closed.