Waarom afspreken met andere bloggers erg leuk is

afspreken met andere bloggers

Al meerdere keren heb ik met bloggers afgesproken. Onwijs leuk om te doen, want je leert nieuwe mensen kennen, en daarbij deel je allemaal ook nog eens dezelfde passie; namelijk bloggen! Ik geef je meerdere redenen waarom afspreken met andere bloggers heel erg leuk is, en waarom jij dat ook eens zou moeten doen. Want wij bloggers zijn ook gewoon hele normale mensen!

Ik heb nu al zo’n 4keer met bloggers afgesproken om elkaar te ontmoeten en iets leuks te gaan doen. De eerste 2 keren was dat in een dierentuin en pretpark, de 3e keer was dat voor een persevent, en de 4e keer was ook weer naar een pretpark. Alle keren waren onwijs leuk en gezellig, en ik kan al niet wachten tot ik weer een moment vind om met anderen af te spreken. Of dit nu een pretpark, dierentuin of persevent is maakt mij niet veel uit, het ontmoeten van deze inspirerende mensen vind ik op zich al leuk!

Afspreken met andere bloggers

Wat veel mensen vergeten is dat wij bloggers hele normale mensen zijn. We zitten niet alleen maar achter onze laptop of computer, maar hebben ook behoefte aan sociale interactie. Daarom is het leuk om eens met andere bloggers af te spreken. Mensen die je passie en hobby begrijpen, en je kunnen motiveren en inspireren tot nieuwe artikelen, tips en ideeen kunnen uitwisselen, en gewoon lekker kletsen. Zo kende ik bijvoorbeeld Rowenia van de blog Rustigsamen al heel vaag van school. Het bleek dat we in het zelfde examenjaar zaten en tegelijk onze diploma’s kregen. We kwamen elkaar daarna tegen op het werk, wat echt mega toeval was. En zo hadden we vaag wat contact. Tot zij ook een blog wilde beginnen, en het contact eigenlijk steeds meer werd. Nu spreken we elkaar bijna dagelijks op whatsapp, en zijn we een tijdje geleden samen naar Avonturenpark Hellendoorn geweest. Zo leuk hoe iets kan uitgroeien door het bloggen.

Waarom het zo leuk is om af te spreken?

Nou ten eerste is het gewoon leuk om andere mensen te ontmoeten. Contact met anderen kan nooit kwaad, en ik ben dan ook heel erg blij dat mijn faalangst geen overhand meer heeft. Dat scheelt toch wel een heleboel bij het leggen van nieuwe contacten. Daarnaast kun je je passie en interesses met andere delen. Zeker als je bloggers ontmoet die in deze onderwerpen interesse hebben als jou. En als je dezelfde interesse hebt, kun je elkaar tips geven. Dat is iets wat ik ook graag doen. Als ik iets heb gevonden of ervaren dan deel ik dat met de mensen die dat leuk vinden (bijvoorbeeld Rowenia). Zodat zij er ook van kan leren en er misschien iets aan heeft. Zo kan zij ook groeien, en de dingen anders aanpakken als dat ik heb gedaan. Andersom ook bijvoorbeeld, zij heeft een hele andere blik op mijn blog dan ik zelf heb. Daar kan ik ook veel van leren. Maar natuurlijk kun je over zoveel meer dingen praten dan alleen over bloggen. Zo hebben we enorm gelachen de afgelopen keer in Hellendoorn. En kwamen daar gelijk tot besluit dat we vaker gingen afspreken, en leuke dingen doen. Dus wie weet!

Mijn ervaring met het afspreken met bloggers?

Ik heb dus eigenlijk alleen maar positieve ervaringen met het afspreken met bloggers. Natuurlijk scheelt het een heleboel als je iets gaat doen wat leuk is. Bijvoorbeeld een pretpark of dierentuin bezoeken. Je hebt dan al een gesprekonderwerp voor als je het moeilijk vind om te praten. En mocht het niet heel goed klikken heb je toch nog genoeg mogelijkheden om er even aan te ontsnappen. Gelukkig heb ik dat nog niet meegemaakt, en dat zal waarschijnlijk ook niet zo snel gebeuren. Maar nu ben ik eigenlijk wel heel erg benieuwd naar jou ervaringen!

Heb jij wel eens afgesproken met bloggers?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Waarom afspreken met andere bloggers erg leuk is

  1. Ik heb het als leuk ervaren, maar het blijft toch anders omdat je niet weet hoevaak je elkaar ziet en spreekt. Ik blijf bouwen op de mensen die ik dagelijks zie.

Comments are closed.