Waar ik dit jaar op vakantie zou willen?

Oh wat heb ik zin in vakantie maar we dit jaar wel op vakantie gaan dat durf ik niet te zeggen. Waar ik dit jaar op vakantie zou willen gaan dat weet ik wel! Ben jij benieuwd waar ik naartoe zou gaan?

Het is nog vroeg ik bedoel, het is 3 februari, geen idee wat de rest van het jaar nog gaat brengen. Waar ik wel echt heel erg veel behoefte aan heb is op vakantie gaan. Gewoon even helemaal nergens aan hoeven denken, wandelingen maken, doen waar je zin in hebt en echt even helemaal niets moeten.

Waar ik dit jaar op vakantie zou willen?

Zoals het er nu voorstaat, zal de vakantie binnen Nederland zijn. Ten eerste omdat ik echt niet de behoefte heb om elke paar dagen te testen. Ten tweede omdat ik echt geen zin heb om onverwachts mijn spullen te pakken en nu naar huis te vertrekken (Dat hebben we in Frankrijk meegemaakt in 2020). Dus zit er maar één ding op en dat is in Nederland blijven. Maar als we al deze dingen even wegdenken, waar zou ik dan op vakantie willen?

Die vraag is eigenlijk vrij simpel, dat is sowieso Normandië. In 2019 zijn we daar op vakantie geweest en dat was echt heerlijk! De rust, de geschiedenis, de Zee en de hele Vibe die er hangt kan het niet uitleggen, daar wil ik gewoon graag nog eens naar terug. Dus Normandië Staat hoog op mijn lijstje waar ik heen zou willen. Waar gaan we even uit van de situatie waar we nu inzitten met het testen en prikken dan blijven we waarschijnlijk in Nederland. Nog maar gesproken spreek ik me niet snel uit over wat ik van deze hele situatie vind, maar ik ben echt niet voor een test en prik samenleving. Ik ben wel gevaccineerd neem nu nog geen Booster dus ik heb ook niet echt veel zin om dat te moeten om wel iets te kunnen!

Waar gaan we heen?

Laat ik voorop stellen dat deze vakantie nog steeds niet gepland is, heb ik al een datum maar nog zeker niet geboekt.we gaan dit jaar last minute te doen allemaal. Ik zou graag nog eens naar een van de eilanden in Nederland willen. En is misschien Texel of Terschelling een optie. Daarnaast heb ik ook wel heel veel zin om eens over het strand te lopen, dat we namelijk ook al jaren geleden, lees: 2019. Dus het wordt of het bos of het strand, wat het wordt dat gaan we last-minute zien. Maar ik houd rekening met dat we in Nederland blijven.

Ga jij dit jaar op vakantie? Zo ja waar ga jij naartoe?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Waar ik dit jaar op vakantie zou willen?

  1. Wij gaan naar Griekenland. Althans, dat is de bedoeling. Hopelijk gaat het straks misschien in Frankrijk ook wat soepeler en kun je er alsnog naar toe!

    1. Jaa ik hoop het ook! Duimen haha. Ooeh Griekenland lijkt mij ook heel mooi maar om die afstand in m’n eentje te rijden lijkt me iets te veel en vliegen wil niet iedereen helaas.

Comments are closed.