W7 Palette | In the city & In the mood

Ik heb deze palette al een tijdje in mijn kast liggen, maar het heeft even geduurd voordat ik er een mooie review over kon gaan schrijven. Maar niet getreurd, vandaag lees je alles over deze mooie palette van W7! Het is een handige verpakking, ideaal voor in je toilettas!
_DSC2738
In the City:
w7 in the city oogschaduw
Een tijde geleden kreeg ik dit mooie palette samen met nog een aantal producten opgestuurd omdat ik een winactie had gewonnen! Ik was natuurlijk heel erg blij, want dit werden mijn eerste W7 paletten!

W7 in the city
Dit palette heeft 6 kleuren, van licht naar donker. Het zijn allemaal bruin tinten. En op het eerste gezicht denk ik dat je daar ook hele mooie ooglooks mee kan maken!

Swatches w7 in the city
De kleur dekking van de lichtste kleuren viel me iets wat tegen. Zoals je hierboven op de foto kunt zien is het niet heel erg duidelijk! En dat terwijl ik er toch zeker 10 keer overheen ben geweest. Maar ik denk dat dit wel heel mooi is in de binnenhoek van je ogen! Een mooie lichte kleur die prima te gebruiken is!

De kleuren op mijn arm heten als volgt (van onder naar boven):
wigwam, troy, brass, touch, autumn, andrea.

In the Mood:
W7 in the mood oogschaduw makeup
Dit palette vind ik zelf echt prachtig! De kleuren zijn echt weer anders dan het andere palette maar toch nog een bruin tint! Daarbij zijn zelfs de lichtste kleuren erg goed gepigmenteerd! Kijk maar hieronder op de foto naar de kleuren!
W7 in the mood
De donkerste kleur is nu echt zwart maar toch niet al te donker. Heerlijke kleur om te gebruiken voor een smokey eye! Ook de andere kleuren zijn erg mooi, en ook prima te gebruiken als losse kleur voor een ooglook!

Swatches w7 in the mood
Ook dit palette vind ik erg mooi, misschien nog wel mooier. De kleuren zijn erg duidelijk!
Lijstje met namen van de kleuren op  mijn arm (van beneden naar boven):
Shrimp, oops, venice, wink, katie, cargo.

Persoonlijk vind ik het palette van ‘In the mood’ veel beter qua pigmentatie. De kleuren zijn beter zichtbaar.
De oogschaduw is wat korrelig, maar makkelijk mee te werken.
Deze paletten zijn te koop bij onder andere Bigbizar, en Op=op winkels!

Naar welk palette gaat jullie voorkeur?

digitale handtekening

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

4 thoughts on “W7 Palette | In the city & In the mood

Comments are closed.