heksendoorn
Lifestyle

Vragen in een pretpark die ik te horen krijg?

Inmiddels werk ik alweer voor mijn tweede seizoen in een pretpark in het oosten van het land. Onwijs leuk werk, afwisselend en ideale werktijden. Er zijn een aantal vragen die ik heel vaak te horen krijg, en daarom leek het mij leuk om hier eens een artikel over te schrijven. Vragen in een pretpark die ik te horen krijg?

Er zijn veel standaard vragen maar ook rare en grappige vragen die ik vaak elke dag te horen krijg. Hieronder maakte ik een opsomming van al die vragen. Een vraag die mensen stellen is nooit verkeerd, maar kunnen soms best grappig zijn. Dit zette mij aan het denken, en hieruit kwam dit artikel. Ben jij wel eens naar een pretpark geweest, waar je bij elke attractie een aantal vragen stelde? Bijvoorbeeld eentje hieronder uit het lijstje?

Vragen in een pretpark

– Is deze attractie eng?
– Gaat ie over de kop?
– Zit je wel vast?
– Kan je er niet uitvallen?
– Mijn beugel zit niet vast
– Ben ik lang genoeg?
– Waarom moet ik met begeleiding?
– Hoe laat sluit het park?
– Is het slidepark open?
– Is de attractie nieuw?
– Slaap jij bij baba (parkmascotte) de beer?
– Hoe hoog gaat deze attractie?
– Hoe lang duurt een ritje?
– Hoeveel kilometer per uur gaat ie?
– Wat is je lievelingsattractie?
– Bent u zelf wel eens in de attractie geweest?

Zomaar een aantal vragen die ik bijna elke dag te horen krijg. Ik ben er vast nog een aantal vergeten, maar zo krijg je toch een goed beeld van de vragen die ik vaak moet beantwoorden.

Welke vraag heb jij wel eens gesteld in een pretpark?