Personal

Vooruitblik op mijn 22e jaar

Het is zaterdag, en vandaag komt er geen ‘Life Diary’ of ‘OOTD’ online, maar mijn laatste artikel van de themaweek! Met dit artikel sluit ik deze thema week af, en blik ik vooruit op mijn 22e jaar! Wat verwacht ik van mezelf, en gaan er nog speciale dingen gebeuren de komende tijd? Vandaag dus een leuk en vrolijk artikel, waarin ik mezelf inspireer voor het komende jaar! Lees je gezellig mee?
vooruit blik op 22 jaar
Afgelopen dinsdag ben ik 22 jaar geworden, speciaal voor mijn verjaardag leek het me leuk om een thema week te houden. En vandaag is alweer het laatste artikel voor deze thema week! Ik hoop ik de toekomst nog meer thema weken te houden, want zelf vond ik het erg leuk om te doen. Ik kreeg er meer inspiratie en ideeen van, en vond het erg leuk om een mind map te maken over het onderwerp!

Wat gaat er veranderingen dit jaar?
Nou ik hoop eigenlijk een heleboel! Zo ga in binnenkort beginnen met mijn rijlessen, nog even wachten op mijn laatste salaris 🙂 Ook hoop ik dat ik natuurlijk weer snel werk vind. Iets wat ik leuk vind om te doen, en waar ik langer kan blijven dan 4 maandjes! Ik heb een andere kant gezien van mezelf, namelijk op het kantoor! Ik had zelf nooit gedacht dat dit iets voor mij zou zijn, maar die 2,5week op het kantoor heb ik als heel erg leuk ervaren! Ik heb veel geleerd, en heel wat ‘faalangstige momenten’ overwonnen.

Natuurlijk is mijn blog gelijk al de eerste week van mijn 22e jaar flink veranderd! En ik wil deze lijn dit jaar natuurlijk blijven doorzetten. Mezelf verbeteren in alle belangrijke punten van mijn blog. Zelf merk ik al dat ik er nieuwsgierig ben naar hoe ik mezelf kan blijven verbeteren. Ik merk dat ik het allemaal wel wat spannend vind, maar wel heel erg leuk vind! Het afgelopen jaar (sinds februari 2015) heb ik al heel wat leuke samenwerkingen met bedrijven gehad, en ik hoop dit het de rest van dit jaar en volgend jaar ook te kunnen.

Op mijn blog probeer ik een nieuwe weg in te slaan, door mezelf niet meer op ‘alles’ te storten, en onderwerpen te kiezen waar ik zelf blij en nieuwsgierig van wordt. Wat vind ik leuk om te schrijven, wat vinden jullie leuk om te lezen? Al die punten daar ga ik de komende tijd extra aandacht aan besteden.

Ik kan nog wel een hele blogpost schrijven over waar ik me nog meer allemaal in wil verbeteren, maar dat doe ik nu even niet. Ik neem aan dat het wel duidelijk is dat er nog genoeg punten voor mezelf zijn waar ik beter in wil worden!

Eigenlijk is het belangrijkste misschien wel dit aankomende jaar ik mezelf niet meer zo onzeker moet voelen. Het is verspeelde energie, en 9 van de 10 keer is het nergens voor nodig om me overal zo druk om te maken! Neem nou mijn rijbewijs als voorbeeld. Al sinds mijn 18e wil ik beginnen, de ene keer speelt geld een rol, maar het meeste nog mijn onzekerheid! Rij ik nergens tegen aan, druk ik het gas niet te ver in, en ga zo nog maar even door. Ik zie veel te veel beren op de weg! En dat wil ik dit aankomende jaar gaan wegjagen! De eerste grote stap voor mezelf is de 1e afspraak maken voor mijn allereerste rijles. Zodra ik die ‘angst’ heb overwonnen kom ik denk ik al een heel eind! Want kom op zeg, anderen kunnen toch ook auto rijden? Waarom zou ik het dan niet kunnen!

Al met al wordt ik dus behoorlijk druk dit jaar met het verbeteren van mezelf! In alle opzichten!

Waarin willen jullie je verbeteren? En hebben we tips voor elkaar?
Digitale handtekening Carolien de Graaf

5 thoughts on “Vooruitblik op mijn 22e jaar”

Comments are closed.